SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Direksiyondaki Baygın Kadın Sürücü

0
Güncellendi - 2018-09-15 03:11:03
Direksiyondaki Baygın Kadın Sürücü
A- A+ PAYLAŞ

Çevre Yolu Sanayi Alt Geçidi'nde otomobilinin içerisinde baygın halde bulunan kadın sürücü, hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre, Perşembe gecesi saat 23.00 sıralarında Çevre Yolu Sanayi Alt Geçidi'nin doğu yönüne trafiğin aktığı şeridinde, nizami olmayan ve pencereleri kapalı bir şekilde duran otomobil, oradan geçen bir polis ekibinin dikkatini çekti. Polisler, otomobildeki kadın sürücünün baygın halde olduğunu görünce, trafik güvenliği için önlem aldıktan sonra sağlık ekibi ve itfaiye çağırdılar. Kimliği hakkında bilgi edinilemeyen genç kadına, ilk anda camları ve kapıları kapalı olduğu için müdahale edilemezken, itfaiye ekipleri kapıyı açtılar ve başörtülü kadın sürücü ambulans görevlilerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından baygın halde Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevkedildi.

Kimliği hakkında bilgi edinilemeyen kadın sürücünün durumu ile ilgili araştırma ve soruşturma sürüyor.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi (yenimalatya.com.tr)- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Vahap (5 yıl önce)
    BENCE HABER ON NUMARA BÖYLE BİR HABER SAYFASI BULDUNUZDA BUNUYORSUNUZ BUKADAR ŞÜPHECI OLMAK SAĞLIĞA ZARARLIDIR HEMŞOLAR BIRAZ GENİŞ OLUN RAHAT OLUN HER HABERDE BIR KURT ARAMAYIN
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    Erkek olsaydı başında şapkalımı diyecektiniz nasıl bir haber bu anlamadım. birde başörtüsünün rengini yazmayı unutmuşsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mitat (5 yıl önce)
    Malatya haber gercekten cok bos bir haber sites
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorum (5 yıl önce)
    Kadın içmiş kimbilir ne yapmış denemeniz için başörtüsünü belirtmişlerdir hastalık kaynaklı bir durum olduğu milletin günahını alıp kufretmejizi engellemek için o kelime olmada burayabdemokrat yorumları yapanlar o kadına demediğini bırakmazdi
    0
    0
    Yanıtla
  • yusuf (5 yıl önce)
    Başörtülü olduğunu neden belirtme gereğinde bulunuyorsunuz sayın editör
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir Saribas (5 yıl önce)
    Sayın Burhan Karadan. HAber sunuşunuz maalesef ayrımcılık kokuyor.Baş kapalı kadın? Bayan olarak yazsaydınız en azından demokratik ve bağımsız bir haber sunumu olurdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (5 yıl önce)
    başörtülü ya da değil bunun belirtilmesinin sebebi Alkol yokmudur.
    0
    0
    Yanıtla
  • ... (5 yıl önce)
    ''başörtülü kadın sürücü'' diye belirtmenizde ki amaç ne acaba?
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Bari plakasını tespit etseydiniz ya...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet bilkay (5 yıl önce)
    Haberinizde belirttiğiniz "başörtülü kadın" ifadesini eshefle kınıyorum. Bir haberde kadının örtülü olup olmaması bu kadar alakasız bir durumda neden kadıj örtülü veya örtülü değil şeklinde belirtilir bunu da anlamış değilim...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Şahin (5 yıl önce)
    Başörtülü Kadın Sürücü ne demek??? Başı açık olsaydı Başı açık kadın sürücü mü diyecektiniz.
    0
    0
    Yanıtla