SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kadın Üsteğmenin İntiharı

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:30:45
Kadın Üsteğmenin İntiharı
A- A+ PAYLAŞ

Kayseri’de 12’nci Hava Ana Ulaştırma Üs Komutanlığı’nda görevli Üsteğmen Nazlıgül D., parkta beylik tabancasıyla intihar etti. Bir çocuk annesi 29 yaşındaki Üsteğmen D.’nun, 2 yıl önce astsubay eşinden boşandığı, bunalımda olduğu ve sorunları nedeniyle dün de Türk Hava Kuvvetleri’yle ilişiğinin kesildiği belirtildi.

Edinilen bilgiye göre vatandaşlar, Melikgazi ilçesine bağlı Beştepeler mesire alanında bir kişinin tabanca ile intihar girişiminde bulunduğunu ihbar etti. İhbar üzerine olay yerine giden sağlık ve polis ekipleri, 38 YU 575 plakalı otomobilin önünde bir kişinin hareketsiz halde yattığını gördü. Ekiplerin yaptığı incelemelerde, üsteğmen olduğu öğrenilen N.D.’nin beylik tabancası ile kalbine ateş ederek intihar ettiği belirlendi. 

Kars’ın Arpaçay İlçesi nüfusuna kayıtlı, ailesi Osmaniye’de oturan Hava Üsteğmen Nazlıgül D., Melikgazi ilçesi Karacaoğlu Mahallesi’ndeki Büyükşehir Belediyesi’ne ait Mehmet Çalık Beştepeler Parkı’na bu sabah 08.30 sıralarında otomobiliyle geldi. Halen Ankara’da görevli havacı astsubay eşi  E.O.’dan 2 yıl önce boşanan ve 2 yaşında bir oğlu olan Üsteğmen Nazlıgül D., aracını park ettikten sonra, iddiaya göre beylik tabancasını çıkarıp kalbine tek el ateş ederek yaşamına sonverdi.

Görgü tanıkları, Üsteğmen Nazlıgül D.’nun beyaz renkli otomobili Beştepeler Parkı’nın içindeki Kayserievi’nin yanına park ettiğini ve tahta parmaklıkların önünde, çimlerin üzerinden kenti seyrettiğini söyledi. Bir görgü tanığı, "Bir süre şehri seyrettikten sonra tabancasını çıkarıp göğsüne bir el ateş etti. Sonra yere yığıldı. Polise haber verdik" dedi.

Cesedi otopsi için Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülen Üsteğmen Nazlıgül D.’nun intiharıyla ilgili polis ve askeri yetkililer soruşturma başlattı.

Nazlıgül D.’nun Malatya’da görev yaptığı sırada tanışıp, 3 yıl önce yaşamını birleştirdiği astsubay E.O.’dan 10 Aralık 2010’da ayrıldığı, bu evlilikten 2 yaşında E. isimli bir oğulları olduğu belirlendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız