SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kadın Vekil Üstünü Çıkarınca

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:56:24
Kadın Vekil Üstünü Çıkarınca
A- A+ PAYLAŞ

 CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur, Çarşı grubuna destek vermek için TBMM Genel Kürsüsünde önce ceketini, ardından da Çarşı grubunun ambleminin bulunduğu tişörtünü çıkarttı. 

Gezi Parkı olaylarına ilişkin aralarında Beşiktaş Çarşı taraftar grubu üyelerinin de bulunduğu 35 kişi hakkında, “Cebir ve şiddet kullanarak, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ni ortadan kaldırmaya veya görevlerini yapmasını kısmen veya tamamen engellemeye teşebbüs etmek” suçundan açılan davanın İstanbul 13.Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk duruşmasına katılan CHP’li milletvekilleri Çarşı grubuna destek verirken, TBMM Genel Kurulu’nda da bazı CHP milletvekilleri kürsüye Çarşı grubu atkı ve tişörtleri ile çıktı.

Ceketinin altına giydiği Çarşı grubu amblemli tişörtü ile Genel Kurul kürsüsüne çıkan CHP’li Melda Onur, “Çarşı’nın darbe yapacağına inandırmaya çalışmak tamda bir yalancı çobanlıktır. Çarşı toplumsal muhalefette sizden önce de vardı” dedi. Onur, kürsüde konuşma yaptığı esnada önce ceketini çıkarttı ve üzerinde Çarşı grubunun ambleminin bulunduğu tişört ile kaldı. Daha sonra Çarpı grubu ambleminin bulunduğu tişörtü de çıkartan Onur, Ali İsmail Korkmaz’ın fotoğrafının bulunduğu tişört ile kaldı. Elini havaya kaldıran Melda Onur, Ali İsmail Korkmaz’ın ismi ile “üçlü” diye tabir edilen sloganı attıktan sonra “Çarşı vicdandır, yargılanamaz” ifadelerini kullandı.

Ayrıca, Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan ise kürsüye Çarşı grubu atkısı ile çıktı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız