SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kadına Şiddete Dansla Dikkat Çektiler

0
Güncellendi - 2017-07-29 00:56:53
Kadına Şiddete Dansla Dikkat Çektiler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’ya Avrupa ülkelerinden Erasmus Projesi kapsamında gelen gençler kadına yönelik şiddete dans ederek dikkat çektiler.

Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte Avrupa Birliği (AB) Erasmus Projesi kapsamında İspanya, Bulgaristan, Romanya ve Polanya’dan gelen gençler açılan stant da kadına şiddete yönelik AVM müşterilerine bilgilendirmelerde bulundu.

Kendi ülkelerine yönelik ziyaretçilere bildiler de aktaran Avrupalı gençlerin dansları da büyük ilgi gördü.

Kadına yönelik şiddete dikkat çekmek için ülkelerinin danslarını sergileyen gençlerin etkinlikleri gün boyu sürdü.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Elbîstanlı (6 yıl önce)
    Kadına şiddet ve orada sergilenen koreografi bir biri ile o kadar özdeşleşmiş ki gözlerim yaşardı , süper faşist ve ırkçı bulgar kardeşlerimizi saygı ile selamlıyorum !
    0
    0
    Yanıtla
  • ZİBETRA (6 yıl önce)
    Âferin.
    0
    0
    Yanıtla