SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kadına Şiddetin Takipçisiyiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:11:04
A- A+ PAYLAŞ

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Kadın Kolları başkanlığı görevine seçilen Güllü Tuncer, öncelikle kadın hakları ihlalleri ve kadına yönelik şiddetin takipçisi olacaklarını söyledi.

Tuncer, kongre sonrası yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"8 Yıllık aradan sonra Kadın Kolları kongrelerimizi gerçekleştirdik. İlçe Kadın Kolları Kongrelerimizi 3-16 Haziran tarihleri arasında , İl Kongremizi de 24 Haziran tarihinde gerçekleştirdik.

 
Daha güzel Türkiye, çocuklarımıza daha güvenli bir gelecek bırakmak için el birliği ile CHP İlkeleri doğrultusunda çalışacağız. 
 
Öncelikle kadın hakları ihlalleri ve kadına yönelik şiddetin takipçisi olacağız. 
 
Laikliğe karşı girişimlerin, hukuksuzluğun karşısında olacağız.  Sosyal demokrasinin gerçekleşmesi için çaba göstereceğiz.
 
Siyaseti menfaat aracı olarak değil, tüm halkımıza daha güzel dünya yaratmanın aracı olarak görüyoruz.
 
Bu duygu ve düşüncelerle yola çıkan biz Cumhuriyet Halk Partili Kadınlar partimizi iktidara taşımaya kararlıyız. Bunun için fedakarca çalışacağız. 
 
24 Haziran 2012 tarihinde yapılan İl Kadın Kolları kongresinde seçilen yönetim kurulu üyeleri aşağıda belirtilmiştir.
 
Güllü Tuncer İl Kadın Kolları Başkanı 
Nuran Dulkadiroğlu    
Müfide Sepetçi   
Hacer Korkmaz   
Altun Yalçınoğlu   
Asiye Şahin   
Zübeyde Aslan   
İnci Toplar   
Fatma Atalay   
Hürriyet Mete   
Hanım Kiye "
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız