SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kadına Silahlı Saldırı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:27:39
Kadına Silahlı Saldırı
A- A+ PAYLAŞ
Malatya'da sokak ortasında yeğeni tarafından yapılan silahlı saldırı sonucu yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı.
 
Edinilen bilgiye göre; olay  Sarıcıoğlu Mahallesi Yeni Sokaktaki bir apartmanın önünde meydana geldi. Burada 17 yaşındaki C.A.'nın kurusıkıdan çevirme tabancasıyla açtığı ateş sonucu Hatice A. adlı kadın yaralandı. Kısa bir süre önce vefat eden kardeşinin oğlu tarafından yaralanan Hatice A. olaydan sonra Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
 
Yeğeni tarafından vurulan ve bacağına iki kurşun isabet eden kadının sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi. Halasını bilinmeyen nedenle yaralayan C.A. isimli şüpheli polis tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız