SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kadını Telefonla Aradı Ve..

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:19:23
Kadını Telefonla Aradı Ve..
A- A+ PAYLAŞ

Polise başvuran bir kadın, telefonla kendisini arayarak polis olduğunu söyleyen şahıs tarafından dolandırıldığını bildirdi. Başka dolandırıcılık olaylarına da karıştığı saptanan şüpheli polis tarafından yakalandı.

Olayla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü'nden şu bilgi verildi:

"24.10.2014 tarihinde Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliğine müracaat eden Müşteki A.H. isimli bayan şahsın alınan beyanında polis olarak tanıtan bir şahsın kendisini aradığını, terör örgütü tarafından kimlik bilgileri kullanılarak hesaplar açıldığını, bu hesaplardan havaleler yapıldığını, kendisinden habersiz kredi kullandırılarak borçlandırıldığını, bu örgüte operasyon yapılacağını, bunun için yardım etmesi gerektiğini söylemesi üzerine hesabından 3.000 TL parayı şüphelinin söylemiş olduğu hesaba yatırdığını, daha sonra dolandırıldığını anladığını beyan ederek şikayetçi olduğunu belirtmiştir. Müştekinin şüpheli ile irtibat halinde olduğunu söylemesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliği görevlilerince şüpheli ile irtibatı kopartılmaması istenilerek planlı çalışmalar başlatılmıştır.

Yapılan planlı çalışmalar sonucunda şüpheli M.F. Şanlıurfa İli Akçakale İlçesinde suçüstü yakalanmıştır. Ayrıca şüpheli ile beraber hareket eden ve İlimizde farklı tarihlerde meydana gelen yaklaşık 46.000 TL tutarında 4 ayrı Telefonla Dolandırıcılık olayının şüphelisi olduğu anlaşılan İ.T. isimli erkek şahısta yakalanarak haklarında adli işlem yapılması sağlanmıştır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız