SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kadının Katil Zanlısı Yakalandı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:16:14
Kadının Katil Zanlısı Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Sivas’ın Gürün ilçesinde 10 gün önce yol kenarında ölü olarak bulunan H.B.’nin zanlısı İstanbul’da yakalandı. 

Gürün ilçesinde 30 Aralık Günü yol kenarında bir kadın cesedinin bulunmasının ardından Gürün İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler hareket geçerek ölü olarak bulunan kadının kimlik tespit çalışmalarının ardından kadının hayat kadını olduğu iddia edilen Ordu nüfusuna kayıtlı H.B. (38)  olduğu tespit edilmişti.

Şahsın kimlik tespiti çalışmaların ardından jandarma ekipleri 5 ayrı ilde çalışma başlattı. Kameralar incelendi, bazı araç plakaları takibe alındı. Üç gün süren çalışmaların ardından cinayet zanlısı olarak Gaziantep nüfusuna kayıtlı olan D.Y. (38) isimli şahıs tespit edildi. Şahsın İstanbul’da olduğunun tespit edilmesi üzerine Gürün İlçe Jandarma Komutanlığı’nda kurulan özel ekip İstanbul giderek hareket geçti. Şüpheli şahıs D.Y. İstanbul’dan kaçmak üzereyken yakalanarak  Gürün’e getirildi.

Olay yerine götürülen D.Y. hayat kadını olduğu iddia edilen H.B.’yi Malatya ilinden aldığını ve yolda anlaşamamaları üzere olayı gerçekleştirdiğini itiraf etti. Şüpheli şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Gürün Kapalı Cezaevine gönderildi.

Öldüren kadının cenazesi ise ailesi tarafından Malatya Adli Tıp Kurumu'ndan teslim alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız