SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kadınlar 183'ü Arayabilir'

A- A+ PAYLAŞ

Kadın sorunlarıyla ilgili Alo 183'ün her zaman aranabileceği bildirildi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Malatya Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Konan ve bir grup kadın, Atatürk Anıtı'na çelenk koydu.

Çelenk konulmasından sonra basın açıklaması yapan Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Konan, "Şiddet gören kadınlarımızın yanındayız. Kadınlar Alo 183 hattını kullanarak bizden 24 saat yardım isteyebilirler. Yardım isteyen kadınlara her zaman destek oluyoruz" dedi. Konan, daha sonra kadınlara çiçek hediye etti.

BAYAN ÜYELERE KAHVALTI..
Bu arada Malatya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadın üyelerine kahvaltı verdi.

Oda binasında verilen kahvaltı öncesinde konuşma yapan SMMMO Başkanı Bahattin Ülger, "Meslek Yasamızın 21. yılında, bugün; Türkiye genelinde faaliyet gösteren 83 bin 621 meslek mensubunun yüzde 22,15 ini Bayan meslek mensupları oluşturmaktadır. Odamıza bağlı meslek mensuplarının ise yüzde 12,31 'i Bayan Meslek Mensubudur"ifadelerini kullandı.

Ülger, "Toplum ve yaşayışımızda sadece "Dünya Kadınlar Günü" etkinliklerin de kadın sorunlarını ve kadınlarımızın hatırlanması değil her daim yaşayışımızda ilmen ve insanen kadınlarımıza gerekli olan hassasiyeti ve toplumumuzdaki yerini ve önemini belirtmek; bu anlamlı günde kadınlarımıza verilecek en değerli hediye olacaktır" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız