SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kadınlar Futbol Ligi'nde Son Durum

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:04:58
Kadınlar Futbol Ligi'nde Son Durum
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi 6. Grup’ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligin ilk yarısını 10 puanla 4. sırada tamamladı. 

Ligin ilk yarısında 6 karşılaşma oynayan Malatyalı bayanlar, bu karşılaşmaların 3'ünü kazanırken, 1’inde berabere kaldı ve 2’sinde yenildi.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligin ilk maçında evinde gol düellosuna sahne olan karşılaşmada Mardin Kızıltepe Belediyespor’u 4-3 yenmişti. Ligin ikinci haftasında Mersin Gençlerbirliği ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Malatyalı bayanlar, üçüncü haftada İnönü Üniversitesi Stadı’nda oynanan karşılaşmada Kayseri Gençler Birliği’ni 3-2 yenme başarısını gösterdi. Ligin dördüncü haftasında Gaziantep Fıstıkspor karşısında büyük bir hezimet yaşayan Malatyalı bayanlar, ligin altıncı haftasında sahasında ağırladığı Tarsus Gençlerbirlispor’u 10-1 mağlup etti. Ligin son haftasında deplasmanda Elazığ Hedef Spor ile karşılaşan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, rakibine 6-1 yenilerek, ligin ilk yarısını 10 puanla tamamlamış oldu.

Ligde rakip ağlara 18 gol bırakan Malatyalı bayanlar, kalelerinde ise 23 gol gördü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız