SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kadınlar Galibiyetle Başladı:4-3

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:28:00
Kadınlar Galibiyetle Başladı:4-3
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi’nde Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Mardin Kızıltepe Belediyespor’u 4-3 yenerek, sezona galibiyetle başladı. 

Malatya İnönü Üniversitesi sahasında oynanan karşılaşmayı Kerem Candaş, Songül Çoban ve Mehmet Ildız hakem üçlüsü yönetti.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü Filiz, Elanur, Şeymanur, Özge, Meral, Hazal, Zeynep, Demet, İlknur, Buse ve Didem on biriyle, Mardin Kızıltepe Belediyespor ise Gülşah, Seçil, Derya, Selin, Masala, Derya, Nurda, Seher, Nurşin, Pınar ve Gazal on biriyle sahaya çıktı.

Karşılaşma öncesi Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Yönetim Kurulu Üyesi Erol Akdeniz, karşılaşmanın hakemleri ve iki takım kaptanlarına çiçek takdim ederek, başarılar diledi.

Mücadeleye hızlı başlayan Malatya Bayanlar Spor Kulübü 3. dakikada Demet’in golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra toparlanan Mardin Kızıltepe Belediyespor 14. dakikada Selin’in golüyle 1-1’lik eşitliği sağladı. Golden sonra ataklarını sıklaştıran Malatya Bayanlar Spor Kulübü 26. dakikada Elanur’un golüyle 2-1 öne geçti ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı. İkinci yarıya da hızlı başlayan Malatya Bayanlar Spor Kulübü 46. dakikada Demet’in attığı golle durumu 3-1’e taşıdı. Malatya Bayanlar Spor Kulübü, golden sonrada ataklarını sıklaştırırken, yine Demet sahneye çıktı ve dakika 58’de takımının 4’ncü golüne imza attı. 4-1’den sonra toparlanan Mardin Kızıltepe Beldiyespor, 65’te Pınar, 69’da da Selin’in golleriyle durumu 4-3’e taşıdı ancak maçta başka gol olmayınca Malatya Bayanlar Spor Kulübü sahadan 4-3 üstün ayrıldı.

FOTOĞRAF: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız