SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kadınlar Ligi'ne Hazırlanıyorlar

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:13:05
Kadınlar Ligi'ne Hazırlanıyorlar
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi 8. Grup takımlarından Malatya Bayanlar Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeşiltepe Stadı’nda, Antrenör Cafer Aypan yönetiminde çalışan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Gaziantep Fıstıkspor’dan orta saha oyuncusu Songül Adak, Mardin Kızıltepespor’dan forvet oyuncusu Ceylan Kılıç ile orta saha oyuncusu Merve Gökçen’i kadrosuna kattı.

Yeni sezonla ilgili değerlendirmede bulunan Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, zorlu bir grupta yer aldıklarını ifade ederek, “Yeni sezon hazırlıklarımıza erken start vermiştik. Bu anlamda çalışmalarımızı yoğun tempoda sürdürüyoruz. Bu anlamda Gaziantep Fıstıkspor’dan orta saha oyuncusu Songül Adak, Mardin Kızıltepespor’dan forvet oyuncusu Ceylan Kılıç ile orta saha oyuncusu Merve Gökçen’i de kadromuza kattık. Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi’nin kura çekimi yapıldı. Bu sezon 8’nci grupta mücadele edeceğiz. Birbirinden güçlü ekiplerin yer aldığı zorlu bir gruptayız. Grubumuzdaki takımların hepsi belediyelerin kurduğu ve desteklediği ekipler. Bizde kendi başımıza herhangi bir destek olmadan yolumuza devam etmeye çalışıyoruz” dedi.

Çelebi, gruplar içerisinden en zorlu gruba düştüklerini kaydederek, “Grupların birçoğunda yeni kurulan takımlar yer alıyor. Ama takımların çoğu ya belediye ya da güçlü sponsorların desteğiyle lige girdi. Bu anlamda bizde gerek belediyemiz gerekse de iş adamlarımızdan destek bekliyoruz. Çok cüzi bütçeyle bu ligde mücadele ediyoruz. Bu anlamda da herkesin desteğine ihtiyacımız var” diye konuştu.

Geçen sezona göre daha tecrübeli bir kadroyla ligde mücadele edeceklerini belirten Çelebi, “Geçen seneki kadromuz genç ve yıldızlar karmasından oluşuyordu. Bu sene biraz daha tecrübeli bir kadromuz var. Kadromuza 3 tane de tecrübeli futbolcu kattık. Bu sene ligde daha üst sıralarda olacağımız düşüncesindeyim” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız