SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kadınlara Güvenlik Semineri

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:38:06
Kadınlara Güvenlik Semineri
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da, Toplum Destekli Polislik Büro amirliğinin konuk edildiği toplantıda "Güvenlik" konulu seminer verildi. 
 
Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin kadınlara yönelik bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmalarından sonuncusu Taştepe Mahallesi'nde bulunan Malatya Belediyesi'nin sosyal tesis binasında gerçekleştirildi. Toplum Destekli Polislik Büro amirliğinin konuk edildiği toplantıda "Güvenlik" konulu seminer verildi.
 
Bilgilendirme toplantısına Kadın Meclisi Başkanı Nazire Dirikolu, Kadın Meclisi üyeleri, Taşemder Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Atam ve mahalle sakinleri katıldılar. Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nazire Dirikolu, kendilerinin kadınlar için gerçekleştirmiş oldukları çalışmalara ulaşamayan kadınlar için semt çalışmalarına önem verdiklerini belirterek, mahallelerde yürüttükleri çalışmalarla tüm kadınlara ulaşmaya çalıştıklarını söyledi. Uzman kişilerle kadınlarımızı buluşturmayı hedeflediklerini belirten Dirikolu, açılacak kurslar ile kadınların beceri ve donanımlarının artırılmasına da gayret ettiklerini söyledi.
 
Programda konuşan Taştepe Yardımlaşma Derneği (Taşemder ) Başkanı Ahmet Atam ise, kültürel, eğitim ve yardımlaşma alanındaki hizmetlere köprü vazifesi görmek için kurulan derneklerinin birlikte çalışma amacıyla ihtiyaç sahiplerine tüm hususlarda her türlü yardım etmeyi istediklerini ve bilgilendirme çalışmalarına da önem verdiklerini söyleyerek Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin organize etiği bilgilendirme toplantısını memnuniyetle karşıladıklarını belirtti. Konuşmaların ardından sunulan Güvenlik konulu seminerde Toplum Destekli Polislik Büro amirliğinden Polis Memuru Ahmet Çenesiz, halkla daha çok iç içe çalışmalar yürüterek sorunları önlemeyi hedeflediklerini söyledi. Mahalle halkının desteğinin kendileri için önemli olduğunu belirten Çenesiz, önleyici çalışmaların büyük önem arz ettiğini ve bu anlamda mahalle çalışmalarına öncelik verdiklerini söyledi. 
 
Seminerin ardından suç ve suçlarla ilgili slayt gösterileri mahalleli tarafından beğeniyle izlendi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız