SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kadınlardan Destek

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) bünyesinde oluşturulan Kadın Girişim Grubu, eğitime destek olarak 91 Bin Dev Öğrenci Projesi'ne bin 500 TL destek verdi.

Vali Halil İbrahim Daşöz'ü makamında ziyaret eden MTSO Kadın Girişim Grubu Başkanı Nursel Gökçe ve grubun üyeleri, yardım parasını Vali Halil İbrahim Daşöz'e takdim etti.

MTSO Kadın Girişim Grubu Başkanı Nursel Gökçe Vali Daşöz’e bin 500 TL’yi teslim ederken yaptığı konuşmada bir süre önce düzenledikleri kahvaltıdan bin 500 TL gelir elde ettiklerini ve alınan kararla bu paranın eğitime katkı olması için 91 Bin Dev Öğrenci Projesi'ne bağışlama kararı aldıklarını söyledi.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut'un da yer aldığı çek teslim töreninde konuşan Vali Halil İbrahim Daşöz’de Kadın Girim Grubu’nun yapmış olduğu bu katkıdan dolayı 91 Bin Dev Öğrenci Projesi Yürütme Kurulu adına teşekkür ederek, "Bu olayın kendisi bile bir farkındalık meydana getirme ve bir sosyal olaya katkıda bulunmak adına güzel hareketlerdir. 91 Bin Dev Öğrenci Proje Kurulu'nun yapmakta olduğu okullara bir kaç tuğla koyma adına güzel bir düşünce. Bu örnek davranışların tüm kesimlere örnek olmasını istiyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız