SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kadınları Rehin Almış!

A- A+ PAYLAŞ

Kernek Mahallesi’ndeki bir evde gece birlikte oyun oynadığı iki kadın arkadaşını silah tehdidiyle rehin aldığı öne sürülen alkollü şahıs, gelen polislere eşyaları fırlattıktan sonra balkondan bir aracın üstüne atladı ve yaralandı.

25 yaşındaki R.S. adlı şahsın kahramanı olduğu olaylar zincirinde; 31 yaşındaki F.Ö. ve 26 yaşındaki N.F. adlı kadınlar ile zanlının atlaması sonucu aracı hasar gören 32 yaşındaki S.H. adlı şahıslar “müşteki” olarak yeraldılar.

“Zorla Alıkoyma- Tehdit- Silah Teşhiri İddiası- İcrai Rezalet- İntihara Teşebbüs ve Mala Zarar Verme” suçlarının işlendiği belirtilen olay, Polis Vukuat Raporu’nda şu bilgilerle yeraldı:

”24.02.2009 günü yukarıda belirtilen adresteki müşteki/şüpheliye ait ikamette N.F., F.Ö., müşteki/şüpheli ve müşteki/şüphelinin İsmail isimli arkadaşı birlikte okey oynarken müşteki/şüphelinin aşırı alkol alıp taşkınlık çıkarması üzerine İsmail isimli şahıs evden ayrılmış, şahsın taşkınlıklarına devam etmesi üzerine N.ve F. isimli şahıslarda evden ayrılmak istemiş ancak müşteki/şüpheli silahını göstererek eğer gitmeye kalkarsanız önce sizleri sonra da kendimi öldürürüm diyerek tehditte bulunmuş ayrıca ikametin kapısını açarak bina sakinlerine hitaben küfürler etmiş, pencereden polis otosunun ışıklarını gören N. ve F. isimli şahıslar açık kapıdan aşağıya inmişler, bayanların aşağı indiğini fark eden müşteki/şüpheli balkona geçerek balkondan bir takım eşyalar fırlatmaya başlamış, bunun üzerine bayanlar ekip otosuna binmiş, bu sırada balkondan atlayan müşteki/şüpheli, müşteki S.H.’nın aracının ön camına çarparak aracın hasar görmesine ve kendisinin de yaralanmasına neden olmuş, tarafların konu ile ilgili ifadeleri alınmış olup, hazırlanan tahkikat evrakı adli mercilere ikmalen gönderilecektir.”

“FUHUŞ YAPTIRIYOR..”
Öte yandan polise başvuran 38 yaşındaki Y.K. adlı kadın, 30 yaşındaki T.D. adlı şahısla birlikte yaşadığını, bu şahsın kendisini erkeklere pazarladığını, zorla alıkoyduğunu ve dövdüğünü öne sürdü. Kadının bu iddiası üzerine T.D. adlı şahıs gözaltına alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız