SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Kadıoğlu'nun Hizmetlerini Unutmayacağız''

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın, valiler kararnamesiyle merkez valiliğine atanan Vali Osman Derya Kadıoğlu onuruna veda yemeği verdi. Bu arada, Vali Kadıoğlu ve eşi Tülay Kadıoğlu'nun, Perşembe akşamı Öğretmenevi'nde bir veda kokteyli verecekleri bildirildi.

AKIN'IN VEDA YEMEĞİ..
Kernek'teki Şelale Lokantası’nda verilen yemeğe, Vali Osman Derya Kadıoğlu, Belediye Başkanı H. Cemal Akın, vali yardımcıları, belediye başkan yardımcıları ve daire müdürleri katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Akın, Belediye Başkanlığı görevine geldiği günden bu yana Vali Osman Derya Kadıoğlu ile uyum içerisinde Malatya’ya hizmet üretmeye çalıştıklarını belirtti. Görevi sırasında Vali Kadıoğlu’nun yönetim tecrübelerinden faydalandığını ifade eden Akın, “Sayın Valimiz devletin gülen yüzüydü. Bütün vatandaşların ayrımsız ve rahatça kendisiyle görüşebilmesi, rahatça ulaşılabilmesi, devlet-millet bütünlüğünün sağlanması konusunda ciddi katkı sağlamıştır” dedi.

Vali Kadıoğlu’nun görevi süresince Malatya’ya ve Malatya insanına önemli hizmetlerde bulunduğunu söyleyen Belediye Başkanı Akın, “Sayın Valimizin yaptığı hizmetleri unutmayacağız. Kendisini hizmetleri ile anacağız. Bundan sonra da devletin hangi kademesinde olursa olsun tecrübelerinden faydalanmaya çalışacağız” şeklinde konuştu. Başkan Akın, Vali Osman Derya Kadıoğlu’na bundan sonraki yaşamında başarılar diledi.

Belediye Başkanı Akın’dan sonra konuşan Vali Osman Derya Kadıoğlu ise, Malatya’ya hizmet etmekten son derece mutlu olduğunu söyledi. Vali Kadıoğlu, “Sayın Başkanımız bizi biraz fazla övdü. Belki arzuladığımız tüm hizmetleri gerçekleştiremedik, ama, elimizden gelen her hizmeti yaptık. Sayın Başkanın ve Malatya halkının sıcak ve samimi yaklaşımını, hizmetlerin takdir edilmesini memnuniyetle karşılıyorum” dedi.

Görev yaparken temel anlayışının, idarede bütünlüğü sağlamak ve kurumlar arası koordinasyonu verimli biçimde gerçekleştirmek olduğunu söyleyen Vali Kadıoğlu, Belediye Başkanı Akın’la da çalışmaktan mutlu olduğunu ifade etti ve “Sayın Başkanımıza beraber çalıştığımız sürede verdiği destek için teşekkür ediyorum. Hep beraber Malatya için çalıştık. Sayın Başkanla, Malatya halkı ile birlik ve bareberlik içinde hizmet üretmenin sevincini yaşadık” dedi.

Belediye Başkanı Akın’ı yakından tanıdıkça, Malatya’ya hizmet etmek için büyük gayret sarfeden bir belediye başkanı gördüğünü söyleyen Vali Kadıoğlu, “Her vali görev süresi bittiğinde iyi işlerle anımsanmak ister. Sayın Başkanın güzel sözleri bu bakımdan mutlu etmiştir” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkanı Cemal Akın, Malatya’ya yapmış olduğu hizmetlerin anısına Vali Osman Derya Kadıoğlu’na kayısı kristali hediye etti.

VEDA KOKTEYLİ..
Öte yandan, hafta sonunda Malatya'dan ayrılması beklenen Vali Kadıoğlu ve eşinin, 5 Ocak Perşembe akşamı Öğretmenevi'nde bir veda kokteyli verecekleri bildirildi.

Valilikten konuya ilişkin yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Son çıkan kararname ile ilimizden ayrılacak olan Vali O.Derya Kadıoğlu, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, yerel medya sahip ve çalışanları ile yaygın medya temsilcileri ve Malatya halkıyla, 5 Ocak Perşembe günü saat 19.00- 21.00 arası Öğretmenevi'nde eşi Tülay Kadıoğlu ile birlikte vedalaşacaktır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız