SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kadro İstediler

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:52:57
Kadro İstediler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Şeker Fabrikası’nda çalışan işçiler, AKP Malatya İl Başkanlığını ziyaret ederek kadro istedi.

Şeker İş Sendikası Malatya Şube yöneticileri ve mevsimlik işçiler, AKP Malatya İl Başkanlığını ziyaret ederek, Şeker Fabrikası’nın özelleştirilmesinin durdurulmasından dolayı teşekkür etti. Görüşmede mevsimlik işçilere de kadro istendi.

Ziyarette, AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin’e talep dosyası veren Şeker İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Nuri Murat, “Şeker Fabrikası’nın özelleştirilmesinin durdurulmasından dolayı, Sayın Vekilimiz Mustafa Bey başta olmak üzere, emeği geçenlere teşekkür ederim. Vekilimiz Mustafa bey de bu konuda elini taşın altına koymuştur” dedi.

Türkiye genelinde 4 bin 700, Malatya Şeker Fabrikası’nda ise 171 mevsimlik işçi olduğunu söyleyen Nuri Murat, “En son 2006 yılında kadro verilmişti. Şimdi de yıllardır çalışan arkadaşlarımız var. Kadro verilmesini talep ediyoruz” ifadelerini kullandı.

AKP İl Başkan Yardımcısı Eyüp Sağlam ise, “AK Parti hükümeti, sorunları çözmek için iktidara geldi. İnşallah el birliği ile sorunların üstesinden gelir, talepleri karşılarız ve sizlere hayırlı haberler ulaştırırız” dedi.

Milletvekili Mustafa Şahin de, “Şeker Fabrikası’nın özelleştirilmesinin durdurulması için bizlere başvuru yapılmıştı. Biz de 4 ilin vekilleriyle birlikte Sayın Başbakanımıza konuyu ilettik. Yeniden bir çalışmanın yapılması lazım, dediler. Şimdilik durduruldu” ifadelerini kullandı.

Tekrar satılma veya özelleştirme durumu olsa dahi Şeker Fabrikası’nın işlevini devam ettirmesinden yana olduklarını dikkat çeken Mustafa Şahin, “Devlet Demiryollarında da kadro isteniyor, dosyanızı bakan başta olmak üzere ilgili ve yetkililere iletmek görevimizidir. Sizden sabır diliyoruz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız