SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kadromuz Elazığ Maçına Hazır'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Malatyaspor'da, Elazığspor ile oynanacak karşılaşmanın çalışmaları devam ederken, takımın genel menajeri Cem Yücel, Elazığspor maçını kazanarak, Adıyamanspor mağlubiyetini telafi etmek istediklerini söyledi.

Yücel, Elazığspor maçının Malatya ve Malatyaspor için büyük önem taşıdığını ifade ederek, "Adıyamanspor karşısında kötü bir mağlubiyet aldık. Futbolcuların öz güvenlerinde bir düşüş var. İki gündür futbolcularımızla toplantı yapıyoruz. Elazığspor maçının Malatya ve Malatyaspor için büyük öneminin olduğunu biliyoruz. Bu noktada Elazığspor karşısında galip gelerek, hem Adıyamanspor maçını unutturmak hem de Malatyalılara güzel bir hediye vermek istiyoruz" dedi.

Takımda sakat ya da cezalı futbolcunun bulunmadığına dikkat çeken Yücel, "Takımda hafif sakatlarımız vardı. Bu oyuncularımız takımla birlikte çalışmalara katıldı. 25 kişilik futbolcu kadromuz Elazığspor maçına hazır" diye konuştu.

Malatya İnönü Stadı'nda Çarşamba günü 14.30'da oynanacak karşılaşmaya anlaşma gereği Elazığspor taraftarı alınmayacak.

Bu arada karşılaşmayı İstanbul bölgesi klasman hakemlerinden Osman Yiğit Uzer yöneteceği açıklandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız