SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kadromuz Güçlendi'

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:05:22
'Kadromuz Güçlendi'
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor, Gaziantep ekibi Şehit Kamil Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. 

Ligin 4. haftasında Pazar günü 15.00'da Yeşiltepe Stadı'nda Şehit Kamil Belediyespor ile karşılaşacak olan 44 Malatyaspor, Yeşiltepe 3 nolu sahada yaptığı taktik antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı.

Ligde geride kalan 3 haftada 4 puan toplayan sarı kırmızılılar, Gaziantep temsilcisini yenerek, ligde çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.

44 Malatyaspor Kulüp 2. Başkanı Barış Bingöl, lige iyi başlayamadıklarını ancak çıkışa geçeceklerini söyledi.

Ligin ilk 2 haftasında iyi futbol oynamalarına rağmen 5 puan kaybettiklerini ifade eden Bingöl, "Ligin ilk 2 haftasında 5 puan kaybetmiştik. İsmail Tekin hocamızın göreve gelmesiyle birlikte takımın havası değişti. Malatya Yeşilyurtspor ağlarına 3 gol bırakarak, ligin 3. haftasında 3 puanla tanıştık" dedi.

"KADROMUZ DAHA DA GÜÇLENDİ"

Bingöl, takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini belirterek, "Geç.en sezon kadromuzda olup, takımdan ayrılan futbolcularımız vardı. Halil İbrahim Sultangazispor'a, Selim Dağ Erzin Belediyespor'a transfer olmuştu. Bu 2 oyuncumuz geri döndü. Bu oyuncularında takıma katılmasıyla kadromuz daha da güçlendi" ifadelerini kullandı.

"HER MAÇ FİNAL HAVASINDA"

Şehit Kamil Belediyespor ile bu hafta zorlu bir mücadeleye çıkacaklarını kaydeden Bingöl, "Malatya Yeşilyurtspor karşısında aldığımız galibiyet takımdaki moralleri yükseltti. Önümüzde Şehit Kamil Belediyespor maçı var. Bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılıp, çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Bundan sonraki süreçte puan kaybına tahammülümüz yok. Bundan sonraki maçlar bizim için final havasında geçecek. İsmail Tekin nezaretinde yoluna devam eden takımımızın bundan sonra kolay kolay maç kaybedeceğine inanmıyorum" şeklinde konuştu.

"AMANİ'NİN OTURMA İZNİ SORUNUNU ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Bingöl, takımın forvet oyuncusu Amani'nin son durumuyla ilgili ise şu açıklamalarda bulundu; "Amani'nin oturma izninden dolayı bir sıkıntı yaşıyoruz. O sorunu çözmek için çalışıyoruz. Geçen yıl Fildişi'ne gitmişti bu nedenle oturma izniyle ilgili bir sıkıntı oluştu. Bu sorunu ortadan kaldırmak için yoğun bir mesai harcıyoruz. Amani takıma katılırsa bizim adımıza çok iyi olacak. Ama oturma izni sorununu halledemezsek, elimizde çok iyi oyuncularımız var. Amani'yi aratmayacak kapasitede futbolculara sahibiz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız