SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kadromuz Güçlü"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:53:17
A- A+ PAYLAŞ

 Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor, Adıyaman İl Özel İdarespor maçının hazırlıklarını tamamlayarak, kampa girdi. 

Ligde son olarak Dersimspor'a deplasmanda 1-0 yenilen 44 Malatyaspor, ilk yarının son maçında sahasında ateş hattından kurtulma mücadelesi veren Adıyaman İl Özel İdarespor ile karşılaşacak.

Sarı kırmızılı takım, teknik direktör İsmail Tekin nezaretinde, Yeşiltepe 3 nolu sahada yaptığı son çalışmayla hazırlıklarını tamamladı.

ŞİMŞEK: "ADIYAMAN İL ÖZEL İDARESPOR MAÇINA ODAKLANDIK"

44 Malatyaspor'un defans oyuncusu Ali Şimşek, takım olarak Adıyaman İl Özel İdarespor maçına odaklandıklarını söyledi.

Şimşek, Dersimspor karşısında şansız bir mağlubiyet aldıklarını ifade ederek, "Dersimspor maçında bütün hesaplarımız 3 puan üzerineydi. Maça çok iyi hazırlanmıştık. 3 puan istiyorduk. Aslında maça istediğimiz gibi başlayamadık. Onlarında baskılı başlayacağını tahmin etmiştik. Amacımız gol yemeden maçı bitirmekti. En az 1 puanı hedeflemiştik. Şansız bir gol yedik. İkinci yarıda baktığımız zaman tamamen oyuna hakim olan taraf bizdik. Tek kale top oynadık. Penaltı kaçırdık. Ama golü bulamadık. Nasip değilmiş. Biz o maçı geride bıraktık. Geride bırakmak zorundaydık. Çünkü önümüzde zorlu Adıyaman İl Özel İdarespor deplasmanı var. Biz takım olarak şimdi bu maça odaklandık" dedi.

"İKİNCİ YARI TOPARLANACAĞIZ"

Ligin ilk yarısını galibiyetle tamamlamak istediklerini dile getiren Şimşek, "Geçen sezona baktığımız zaman takımın iskelet kadrosu duruyor. 2 yabancı futbolcumuz dışında. Üstüne transferlerde geldi. O havayı yakalayamadık. Olmayınca olmuyor. Ama muhakkak ki ikinci yarı toparlanacağız. Çünkü biz güçlü bir kadroya sahibiz. Yiğit düştüğü yerden kendi kalkar. Bizde kendimiz kalkacağız" ifadelerini kullandı.

Şimşek, Adıyaman İl Özel İdarespor karşısında 3 puandan başka bir düşüncelerinin olmadığını belirterek, "İlk yarının son maçı. Adıyaman İl Özel İdarespor güçlü bir ekip. Geçtiğimiz hafta gibi bu maça 3 puan için çıkacağız. Geçen hafta hesapsız bir 3 puan kaybettik. Yeniden bir çıkış yakalayabilmemiz için, 3 puan şart. Onun için oynayacağız" diye konuştu.

44 Malatyaspor ile Adıyaman İl Özel İdarespor, Pazar günü Yeşiltepe Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma 13.30'da başlayacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız