SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kadroya Takviye Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:18:20
Kadroya Takviye Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup takımlarından 44 Malatyaspor devre arası kamp çalışmalarını Malatya’da sürdürüyor. 

Ligin ilk yarısının sona ermesiyle birlikte ara vermeden kamp çalışmalarına Malatya’da başlayan sarı kırmızılı takım, İnönü Üniversitesi Stadında devre arası çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor.

İkinci yarı hazırlıklarıyla ilgili bilgiler veren 44 Malatyaspor Teknik Direktörü İsmail Tekin, ligin ikinci yarısı için önlerinde fazla bir zaman diliminin olmaması nedeniyle kamp çalışmalarını Malatya’da yapmaya karar verdiklerini söyledi.

Tekin, günde çift antrenmanla devre arası kamp çalışmalarını sürdürdüklerini kaydederek, “11 Ocak’ta Malatya’da ikinci yarı hazırlıklarımıza başladık. Önümüzde 2 haftalık bir süreç vardı. Bu nedenle Antalya ya da Mersin’de kamp yapmayı çok uygun görmedik. Malatya’da da hava şartlarının iyi olmasını hesap ederek, ilimizde kamp çalışmalarını yapmayı daha uygun bulduk” dedi.

Takıma yeni katılan futbolcularla birlikte kadrolarının daha da güçlendiğini ifade eden tecrübeli teknik adam, “Ligin ikinci yarısında kıyasıya bir çekişmenin de olacağını düşünerek kadromuza birkaç takviyede bulunduk. Oynayan arkadaşlarımıza alternatif olmaları açısından kadromuzu güçlendirdik. Engin Bilici, Yalçın Güner ve Ali Kunter bizim için çok isabetli transferler oldu. Bazı müsabakalar değişik şartlarda oynandığı zaman da bizim alternatiflerimiz olması açısından bu 3 transferde iyi oldu” diye konuştu.

Tekin, grupta aynı puana sahip oldukları ancak 3 gol averajıyla lider durumda bulunan Payas Belediyespor 1975’ten bir adım önde olduklarını belirterek, şunları söyledi: “Biz ligin ilk yarısındaki kadromuza katkı verebilecek olan oyuncuları transfer ettik. Daha emin ve daha güçlü bir şekilde, her türlü şartları da göz önünde bulundurarak tedbirlerimizi aldık. Bunun içinde çok neşeliyiz. Futbolcularımızda da ikinci yarı için büyük güven oluştu. 5 gündür kamp çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve gayet iyi bir havamız var. Bu yönde çalışmalarımızda iyi gidiyor. Payas Belediyespor 1975 ile mücadelemizi sonuna kadar devam ettireceğiz. Ama bana göre 44 Malatyaspor, Payas Belediyespor 1975 takımından bir adım daha önde bulunuyor.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız