SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kafa Bulandırıyorlar"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:44:47
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya‘da mahalle temsilcileriyle toplantı düzenledi. 

AKP Malatya Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, teşkilatlanmanın önemine vurgu yaparak “Bireylerin bireysel hedefleri, teşkilatın hedeflerinin önünde olmamalı“ diye konuştu. “Birimiz hepimiz için olduğunda başarılı oluruz. Teşkilatlarımızın ortak hedefleri olduğunu ve il bazında değerlendirdiğimizde her birey, il başkanından tutun mahalle başkanımıza mahalle yönetiminde olan arkadaşımıza kadar silsile yoluyla herkes partimizin aynı menfaatleri uğruna ne yapması gerekiyorsa onu azami derecede yapmak zorundadır” diyen Güder, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Başbakanımız başından beri yapılanlar için hiçbir zaman ben demedi. Tüm konuşmalarında kendi ekibine biz diye hitap etti.Bizde burada diyoruz ki bizde benlik yoktur.Bizde bizlik vardır.Biz olma ruhu vardır.Bu ruhu taşıdığımız vakit inanın daha büyük başarılara imza atarız ve atmak zorundayız.Çünkü bizim bugünkü çalışmalarımız geleceği inşa etme üzeredir. Bizde bugün kimse kendi için çalışmıyor.Herkes kendinden sonra gelen kuşaklar için çalışıyor. Özellikle siz mahalle temsilcileri her gün mahallenizdeki bakkal ve marketteki insanımızla hep iç içesiniz. Bu mahallede bir sıkıntı olmuş olabilir. Bu sorunu ilk size iletecekler. Bizler, sizler iyi donanımlı olmalıyız ki o insanlara gereken cevabı verebilelim. Partimizin icraatlarını en detay noktalarına kadar bilmek zorundayız.Bilip anlatmak zorundayız. Neden, 2002 ve öncesi ile kıyasladığımızda Başbakanımızın ifadesiyle nereden nereye geldik.Bunu hakikaten hissettirmemiz lazım. Dünyanın farklı yerlerinde farklı sıkıntılar var. Biz bu sıkıntıları kendi içimizde hissetmeliyiz ki bunlar bizi motive edebilsin.Bunlar bizi bir yerlere getirebilsin. Başkanımızın dediği gibi hedef 2023, yani biz ancak bir soluk alabileceksek 2023'te soluk almalıyız.”

“AK Parti döneminde sağlıktan eğitime, adaletten emniyete, tarımdan sanayiye, turizmden yatırımlara kadar birçok alanda çok yönlü bir değişim hayata geçirildi. Son 10 yılda aldığı mesafeyle Türkiye, 21'inci Yüzyıl'ın yıldız ülkelerinden biri olmayı şimdiden garanti etmiştir “diyen Güder, “Üyelik çalışmalarımızdaki amacımız vatandaşın AK Parti’ye teveccühünü sürekli hale getirmek olduğunu söyleyerek, mahalle başkanlarını bugüne kadar ki üyelik çalışmalarından sağladıkları katkıdan dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci de konuşmasında, “Sizler bu noktada gayret gösterirseniz İnşallah inanın şu anda Malatya'daki bulunduğumuzun belki 10 puan üzerinde çıkma imkanımız var. Yeter ki biz Malatya'da bizim oy oranlarımız anketlerde çıkan, seçim sandıklarında çıkan en büyük ölçü, seçim sandıkları sizlerin gayreti milletimizin vatandaşlarımızın duasıyla bizler iyi bir yerdeyiz. Ama bu yeterli mi, yeterli değil. Daha da iyi yerlere gelebiliriz” diyerek şöyle konuştu:

“Başbakanımız Malatya'ya vermiş olduğu sözü tuttu. Malatya büyük şehir oldu. Allah’a hamd olsun. Dolayısıyla millete vermiş olduğumuz sözden dolayı bizim yüzümüz kara çıkmadı. Büyük şehir ile Malatya'nın ne kazandığını hep beraber göreceksiniz. Onu da sizler millete anlatacaksınız. Çünkü şimdiye kadar hatırlarsanız Malatya büyük şehir olmadan önce muhalefetin CHP ve MHP’si de her gittiği yerde milletvekillerimize sizlere bizlere, 'Malatya ne zaman büyük şehir olacak? Olacak mı olmayacak mı?' diye soruyorlardı. Hatırlarsanız milletvekili seçimlerinde Başbakanımız Malatya'ya geldiğinde sözü vermeyince meydanda Malatya'yı büyük şehir yapmayacağız dediğinde ertesi gün Malatya'da kıyamet koptu. Muhalefet, 'Sizi aldatıyorlar' dedi. Malatya büyük şehir olmayacak şöyle diyorlar böyle diyorlar diye insanlarımızın kafasını bulandırmaya çalıştılar. Ama Allah'a çok şükür Malatya, onlara itibar etmedi. Ve bugün Malatya büyük şehir olduğunda bu seferde insanların zihnini bulandırma itibarsızlaştırma meseleyi küçültmek için Malatya ne kazanacak işte beldelerimizi kapatıyorlar. Köylerimizi mahalleye dönüştürüyorlar gibi kendilerinin de ne söylediklerini bilmeden insanlarımızın kafasını bulandırıyorlar. Bugün böyle diyenler eminim ki sizlerde şahit olacaksınız 2014 seçimlerinde gelecekler bu seferde vatandaşa diyecekler ki biz bu büyük şehre talibiz biz daha iyi yönetiriz, daha iyi hizmet yaparız. Hani Sen bu yasaya inanmıyordun bu yasa kötüydü.Sen nasıl bu meseleye sahip çıkıp insanlarımızın oylarına talip olacaksın, dedi. Örneğin: Giresun ve Ordu nüfus şartı gelince, hizmetlerden faydalanmak için birleşmek istiyorlar. Büyükşehir olmanın kıymetini bilmemiz lazım.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız