SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kafa Kafaya!.. 9 Yaralı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 9 kişi yaralandı. Orduzu yolundaki bir başka kazada 4'ü genç kız 5 kişi, kentteki diğer kazalarda ise yine 5 kişi yaralandı ve iki gündeki kazalarda yaralananların sayısı 19 oldu.

HAVAALANI YOLUNDA..
Edinilen bilgiye göre, havaalanı yolunun 29. kilometresinde, Battal Timur'un yönetimindeki 44 ES 809 plakalı otomobil ile Selahattin Şakir idaresindeki 44 KS 844 plakalı otomobil, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu kafa kafaya çarpıştı.

Saat 10.15 sıralarındaki kazada araçlarda bulunan Necati İnal, Kadir Özata, Gökhan Şakir, Naciye Tosik, Doğan Tosik, Nedim Tosik, Seher İnal ile sürücüler Battal Timur ve Selahattin Şakir yaralandı.

Yaralılar, Beydağı Devlet Hastanesi ve diğer hastanelerin acil servislerine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazada hurdaya dönen araçlardan sızan LPG gazı ve akaryakıtın yangına neden olmaması için olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri önlem aldı.

DİĞER KAZALAR..
Orduzu Yolu üzerinde 19 yaşındaki B.Y. yönetimindeki 34 AH 3109 plakalı oto ile giderken, direksiyon hakimiyetini kaybetip toprak yığınına çarptı. Kazada otoa bulunan 17 yaşındaki Z.K, 17 yaşındaki B.E., 16 yaşındaki D.E. ve 14 yaşındaki E.E. adlı kızlar ile 18 yaşındaki B.K. adlı genç yaralandı. Cumartesi günü saat 15.00 sıralarındaki kazada yaralananlar Devlet Hastanesi’nde tedavi edildiler.

Battalgazi Mahallesi Orduzu Trafo civarında 26 yaşlarındaki Y.A. adlı kadın, bir aracın çarpması sonucu yaralanmış olarak Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı. Saat 17.00 sıralarındaki kazayla ilgili olarak, yaralının ifadesi alınamadığı için bilgi alınamazken, polis genç kadına çarpan aracı ve sürücüsünü belirlemeye çalışıyor.

Battalgazi Mahallesi’nde M.D. yönetimindeki 34 BL 6303 plakalı oto ile giderken, direksiyon hakimiyetini kaybedip yan taraftaki evin bahçe duvarına çarptı. Kazada, sürücü ile araçta bulunan B.Y. ve N.Y. yaralandılar.

Cengiz Topel Caddesi Üçgen Park civarında Z.B. yönetimindeki 44 FK 439 plakalı midibüs, 9 yaşlarındaki İ.K. adlı çocuğa çarparak yaralanmasına yolaçtı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız