SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kafa Kafaya İntihar

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:44:15
Kafa Kafaya İntihar
A- A+ PAYLAŞ

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde Nazif Tuğrul Sağlam ve Zeren Büke Toku, kafa kafaya vererek tek kurşunla intihar etti. Zeren Buke Toku kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken Nazif Tuğrul Sağlam’ın durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

Olay Beyoğlu İstiklal Caddesi 128. numara önünde saat 21.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Nazif Tuğrul Sağlam ve Zeren Büke Toku, İstiklal Caddesi'nde bir süre eğlendi. Genç çift daha sonra cadde üzerinde bulunan bir dükkanın kaldırımına oturdu. Burada alkol alan iki çift daha sonra kafa kafaya verdi. Zeren Büke Toku, çantasından silah çıkartarak kendi kafasına dayadı. Ateşlenen kurşun önce Toku'nun daha sonra da arkadaşı Sağlam'ın kafasına girdi. Ağır yaralanan çift kanlar içerisinde yere yığıldı. Çevredeki vatandaşların İhbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ambulanslarla Toku ve Sağlam hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralı çiftlerden Zeren Büke Toku yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Nazif Tuğrul Sağlam ise kaldırıldığı Samatya Devlet Hastanesi’nde yoğun bakıma alındı. Sağlam’ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Görgü tanığı bir vatandaş, “ Silah sesini duyduk. Yerde yatanları gördüm. Ölüp ölmediklerini bilmiyorum. Tek silah sesi duydum ama iki yatan vardı yerde.” dedi.

Olay yerinde delil incelemesi yapan polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız