SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kafaları da Karışık!

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor’da öğleden sonra hareketli saatler yaşandı.

Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Dağıstanlı, istifa için verilen imzaları Sulh Hukuk Mahkemesi'ne sundu. 19 asil ve 19 yedek üyenin bulunduğu yönetim kurulunda Ali Cengiz dışında, Başkan Haşim Karadağ ve yönetim kurulunun istifa dilekçeleri yönetimin kayyuma kalması için Sulh Hukuk Mahkemesine verildi. Ancak, Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Dağıstanlı ile Malatyaspor Kulüp Başkan Yardımcısı Orhan Kaya arasındaki telefon görüşmesi gelişmelerin seyrini değiştirdi.

Malatyaspor Kulüp Başkan Yardımcısı Orhan Kaya’nın, kulübe her türlü maddi desteği vererek, görevinin başında olduğunu açıklamasının ardından, Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Dağıstanlı, mahkemeye sunduğu evrakları tekrar almak için Malatya Adliyesi’nde gitti. Ancak, Dağıstanlı verdiği evrakları alamadı. Dağıstanlı’nın evrakları yarın alması bekleniyor.

Sarı-Kırmızılı takımda bu gelişmeler yaşanırken Birleşik Malatyaspor Taraftarları Derneği, Nurettin Soykan Tesislerini ziyaret etti. Tesislerde futbolcularla bir araya gelen taraftarlar adına burada bir konuşma yapan Birleşik Malatyaspor Taraftarları Derneği Basın Sözcüsü Murat İpekten, “Biz futbolcuların maç sattıklarına inanmıyoruz. Hepiniz sahada onurlu bir şekilde mücadelenizi veriyorsunuz. Bu takım küme düşmedi. Bu takıma küme düştü gözüyle bakan çıkıp, gitsin. Ama burada olduğunuza göre hiçbiriniz takıma küme düştü gözüyle bakmıyorsunuz. Allah aşkına, biraz daha mücadele edin. Biz de, sizlere her zamanki gibi destek vereceğiz” dedi.

Malatyaspor’un tecrübeli futbolcusu Mustafa Sert ise, futbolcuların maç sattı söylentilerinin kendilerini üzdüğünü ifade ederek, “Bizim burada bulunmamızın tek sebebi Malatyaspor’dur. Eğer biz maç satsaydık, burada olmazdık. Biz, zamanı geldiğinde bu takımı terk edip, giderdik. Böyle bir şey olmaz. Biz, onurlu, gururlu insanlarız. Önümüzde 4 maç var. Sahaya çıkacağız, aslanlar gibi mücadelemizi vereceğiz” diye konuştu.

Takımın defans oyuncusu Alper Akıcı ise, madalyonun görünmeyen yüzünü konuşmanın Malatyaspor’a fayda getirmeyeceğini belirterek, “Lig bitecek, lig bitimi sonrası herkes eteğindeki taşını dökecek. Önümüzde 4 maç değil bir maç var. Adanaspor maçı sonrası var olup, olmadığımız belli olacak. Biz, her maçta mücadele ettik ama madalyonun diğer bir yüzü var. Herkes bu formanın hakkının her zaman verdi. Ben, Adanaspor maçından en iyi skorla döneceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

Takımın tecrübeli futbolcularından Selim Akbulut da, taraftarlara kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederek, “Alper’in söylediği gibi madalyonun iki yüzü var. Malatyaspor’un menfaatleri dolayısıyla şuanda konuşamıyoruz. Siz, Malatyaspor’u çok seviyorsunuz ama şundan emin olun ki, biz de formalarımızı çok seviyoruz. O formayı her hafta terletiyoruz ve gerekirse kanımızı akıtıyoruz. Paramızı alamıyoruz, yemeğimiz çıkmıyor, kömürümüz gelmiyor, falandır filandır bunların hiçbirini mazeret olarak sunup, bunların altına sığınmıyoruz. Ama sizden tek istediğimiz şey bizlere destek vermeniz. Malatya sahipsiz arkadaşlar. Sadece Malatyaspor’u sevdiğiniz için siz, ekmeğimiz olduğu için de biz varız. Artık sizde bazı şeylerin farkına varın ve gözlerinizi açın. Bizlere destek vermek zorundasınız. Biz, sahada onurlu mücadelemizi veriyoruz. Son dört maçta terimiz, kanımız, canımız neyimiz varsa ortaya koyacağız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız