SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kafamda Yeni Sezon Yapılanması Var"

0
Güncellendi - 2016-04-08 00:59:14
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor'un teknik direktörü İsmail Tekin, gelecek sezonun yapılanması için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Yeşiltepe 2 nolu sahada gazetecilere açıklamada bulunan Tekin, "Kendi ideallerimiz ve düşüncelerimiz içerisinde Elaziz Belediyespor ile önemli bir karşılaşma oynadık. Elaziz Belediyespor şampiyonluğa oynuyor ve şampiyonluk turu atacak derken galip geldik. Allah kimsenin başına vermesin" dedi.

Elazığ'da maç öncesi ve maç sonrası yaşananlara şahit olduklarını dile getiren tecrübeli teknik adam, şunları söyledi: "Maçın en güzel tarafı sahada 90 dakika mücadele eden Malatya Yeşilyurtspor'un futbolcuları vardı. Gerek mücadeleleri  gerekse de ortaya koydukları oyun anlayışı ve disiplini çok iyiydi. Arkasından da galibiyet geldi. Gerek fizik gerekse de taktiksel olarak bir farklılık vardı. Malatya Yeşilyurtspor'a da bu yakıştı."

"YARIŞIN İÇERİSİNDE OLAMAMAK ÜZÜCÜ"

Tekin, Malatya Yeşilyurtspor'un şampiyonluk yarışı içerisinde olan takımlar karşısında iyi sonuçlar almasına karşın şampiyonluk yarışının içerisinde olamamasının üzücü olduğunu kaydetti.

Tecrübeli teknik adam, "Malatya Yeşilyurtspor, bugün şampiyonluğa oynayan Adıyaman 1954 Spor ve Elaziz Belediyespor'a karşı 4 puan aldı. İki takımı da deplasmanda yendi, sahasında da berabere kaldı. Ama bu yarışın içerisinde olamadı. Tabi bundan da bir ders çıkartmak lazım. Neden öyle oldu? İç sahada bir takım sıkıntılar vardı. İç sahadaki değişik oyunumuzu kabul ettirecek bir takım çalışmalar yapıyoruz" diye konuştu.

"BİR TAKIM HAZIRLIKLAR YAPIYORUZ"

Gelecek sezonla ilgili hazırlıklar yaptıklarını da ifade eden Tekin, "Bu takım ilk yarısı itibariyle bir kişi oynuyor. Zaman zaman arkadaşları girip çıkıyormuş ama oynayan 9 arkadaş gitmiş. Tamamen ilk yarıda olup da oynayamayan arkadaşlarla ikinci yarıda devam ettik. Sonucunda deplasmanda da 9 puan aldık. Deplasmanda 3 galibiyetimiz var. Susur Gençlik Spor ile Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor karşılaşmalarında gerçekten hakem hataları ve şansızlıktan dolayı puan kaybedildi. Bunları görünce, şampiyonluğa oynayan bir Elaziz Belediyespor'a karşı futbolcuların ortaya koydukları bir performans var. Bizim niyetimiz ne kadar fazla Malatyalı oynatabilirsek o kadar iyi olur. Bunu da hak ediyorlar. Ama geneline bakılacak olursa da kafamda da yeni sezonun bir takım oluşumu meydana çıkıyor" şeklinde konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız