SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Kafamı Bozuyorsunuz..''

A- A+ PAYLAŞ

Çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Malatya'ya gelen Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, akşam yemeğinin ardından, "eski bir Beşiktaşlı'nın çalıştırdığını öğrendiği" Malatyaspor Kulübü'nü de ziyaret etti ve burada Malatyasporlularla birlikte Beşiktaş-Vaduz maçını seyretti.

"İYİ BİR TRANSFER YAPTINIZ ŞİMDİ.."
Arslantepe Höyüğü ve Battalgazi ilçesindeki tarihi eserlerde inceleme yapan Bakan, daha sonra akşam yemeği için Orduzu Pınarbaşı'ndaki Kır Lokantası'na geldi. Buradaki yemekte Vali, AKP'li milletvekilleri, Belediye Başkanının yanı sıra bazı Malatyaspor yöneticileri de bulundular.

Yemekte bakana üzerinde adı yazılı olan 44 numaralı Malatyaspor formasının yanı sıra, Malatyaspor Avrupa Temsilcisi Halil Üstündağ tarafından Malatya'ya katkılarından dolayı da bir plaket verildi.

Forma verilmesi sırasında espri yapan bakan, "Ben iyi bir orta saha oyuncusuyum. Malatyaspor'un da orta sahada sıkıntısı varmış. Çok iyi bir transfer yaptınız şimdi." diye konuştu.

"KAFAMI BOZUYORSUNUZ?.."
Bakan buradaki sohbet sırasında, Malatyaspor yöneticilerine sitem ederek, "Kafamı bozuyorsunuz, takım iyi gitmiyor. Siz Turgut Özal'dan emanetsiniz, ona göre" dedi. 'Antrenörünüz kim ?' diye soran Bakan Koç, 'Feyyaz Uçar' cevabı gelince, "Çok iyi, bir Beşiktaşlı olarak sevindim" dedi ve Malatyaspor antrenmanını izlemek istediğini söyledi.

Malatyaspor'un Trabzonspor ile oynayacağı maçla ilgili de değerlendirmede bulunan Bakan Koç, "Trabzonspor'u yenmek zorundasınız, başka çareniz yok. Yoksa işiniz kötü" diye konuştu.

Yemek bitimi Malatyaspor'un antrenmanının da bittiğini öğrenen bakan, Malatyaspor yöneticilerinin çay ikramı ve Beşiktaş maçını Orduzu'daki Malatyaspor Nurettin Soykan Tesisleri'nde izleme teklifini kabul etti, yaya olarak tesislere geçti. Yürüyüş esnasında, Malatyaspor'un Orduzu'daki tesisleşme çabaları anlatılıp, bakandan destek istendi.

UÇAR VE MERT'İN İSTEĞİ..
Bakan ve beraberindekilerini, tesislere gelişinde Sportif Direktör Selami Özdemir ile Teknik Direktör Feyyaz Uçar ve Mert karşıladılar.

Salondaki sohbet sırasında; Uçar ve Mert, Orduzu'daki tesislerin, güzel bir spor kompleksi olacağını, buraya yatırım yapılması gerektiğini, bu tesislerden Malatyaspor kadar, Malatyalıların da yararlanabileceğini belirterek destek istediler.

BAKANA BİR BARDAK ÇAY 50 MİLYAR..
Sohbet sırasında bakan ve beraberindekilere çay ikram edilirken, Teknik Direktör Uçar, "Sayın bakanım bir bardak çay 50 milyar ona göre.." derken, bakan iki bardak çay içti.

Bakan, daha sonra, Vali'ye, Özel İdare'ye ait olan tesislerin çevre düzenlemesi ile ilgili bir proje hazırlanıp gönderilmesini ve gereken desteğin sağlanacağını söylerken, çevrede "bu desteğin 2 bardak çay karşılığı 100 milyarlık olacağı" esprileri yapıldı. Milletvekili Erkal, bakana 3. çayı içmesi için ısrarda bulundu.

Milletvekili Erkal ve Başkurt da, projeye destek sağlayacaklarını söylediler.

Bakan Koç, daha sonra, taraftarı olduğu Beşiktaş'ın FC Vaduz ile oynadığı UEFA Kupası 2. Ön Eleme Turu rövanş karşılaşmasını seyretti. Beşiktaş'ın 5-1 kazandığı maçtan sonra bakanın hayli sevinçli olduğu gözlendi.

"TRABZON MAÇINI MUTLAKA KAZANIN.."
Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, yaklaşık 2.5 saat kaldığı Malatyaspor Tesisleri'nden ayrılırken, "Trabzon maçını mutlaka kazanmanızı istiyorum. Gözüm, kulağım bu maçta olacak, ona göre." dedi. Bakan, Ankara'da ya da bir başka vesile ile gelmesi halinde denk düştüğünde Malatyaspor'un maçını da izleyeceğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız