SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kafana Sıkardım!..'

A- A+ PAYLAŞ

Polis, çeşitli nedenlerle meydana gelen hakaret, tehdit ve dayak olayları ile ilgili araştırmalarını sürdürüyor.

OLAYLAR
Mücelli Caddesi’ndeki bir evde gece yarısı meydana gelen olayda, 21 yaşındaki S.T. adlı şahsın annesi yaşındaki yaşındaki A.T. ve babası 53 yaşındaki H.T. ile yeni bir araba almaları yüzünden tartıştığı ve daha sonra kavga ettiği, araya giren 34 yaşındaki dayısı M.A. ve anneannesi 60 yaşındaki A.A.’yı tehdit ettiği öne sürüldü. Şahıs hakkında işlem yapıldı.

Ferhadiye Mahallesi’nde oturan 58 yaşındaki Y.D. adlı kadın, kardeşi olan T.M.’ye borç olarak altınları verip senet aldığını, kardeşi borcunu ödemeyince senedi icraya verdiğini, bu nedenle evine gelen kardeşinin tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu öne sürdü. T.M. aranıyor.

18 yaşındaki R.A., polise başvurarak aynı okulda öğrenci olan K.M.’yle aralarında eşofmanını izinsiz aldığı için kavga çıktığını, şahsın demir parçasını başına vurarak kaçtığını bildirdi.

Gündüzbey’de oturan 33 yaşındaki Z.F., gece evde uyurken ses duyarak uyandığını ve salon pencere camının kırıldığını, daha sonra bir şahsın telefonla arayarak “Dün akşam polis ekibi olmasaydı senin kafana sıkardım. Memleketi terk etmezsen seni öldürürüm” diye tehditte bulunduğunu öne sürdü. Polis olayla ilgili araştırmaya başladı.

K.Hüseyinbey Mahallesi’nde oturan 18 yaşındaki N.K. adlı kadın, ailevi nedenle 29 yaşındaki eşi H.K. tarafından dövüldü.

36 yaşındaki Ö.U. adlı kadın, eşi D.U.’nun kendisine boşanma davası açtığını, kabul etmemesi halinde öldüreceği tehdidinde bulunarak şikayetçi oldu.

27 yaşındaki T.S. adlı kadının eşi 33 yaşındaki R.S. tarafından tehdit edildiği, ayrıca eşinin yanında bulunan 32 yaşındaki N.Ö. adlı kadının da, T.S.’ye hakaret ettiği öne sürüldü.

Battalgazi Meydanbaşı Mahallesi’nde 36 yaşındaki H.I. adlı kadının, damadı olan 30 yaşındaki O.G. tarafından dövüldüğü öne sürüldü.

Paşaköşkü’nde oturan 25 yaşındaki A.C.E. adlı kadın, 30 yaşındaki eşi B.E.’nin kendisine sürekli şiddet uyguladığı iddiasıyla polise başvurdu.

112 Acil Servis’te görevli olan 50 yaşındaki E.S. ile 32 yaşındaki M.Ç., hasta ihbarı üzerine gittikleri evde, hastanın eşi olduğu belirtilen 54 yaşındaki M.K. adlı şahsın kendilerine hakarette bulunup tehdit ettiğini öne sürdüler. M.K. hakkında işlem yapıldı.

Akpınar Meydanı’nda 19.50 sıralarında H.G. adlı şahıs, evine giderken karşıdan gelen iki erkek ve bir kadının bulunduğu gruptaki erkeklerin saldırısına uğrayarak dövüldü. Şahıslar kayıplara karıştı.

Dabakhane Mahallesi PTT Caddesi’nde 02.30 sıralarında 40 yaşındaki A.S. ve 41 yaşındaki L.A. arasında alacak verecek yüzünden kavga çıktığı, polisin müdahalesinin ardından tarafların birbirlerinden şikayetçi olmadıkları öğrenildi.

Hamidiye Mahallesi İnönü Caddesi’nde 02.00 sıralarında 21 yaşındaki B.G. adlı şahsın köpeği yüzünden 35 yaşındaki İ.U.Ö. ile arasında tartışma çıktığı ve şahısların birbirlerini dövdükleri, ancak şikayetçi olmadıkları bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız