SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kafaya 2 Kurşunla İntihar' Açıklama Bekliyor

0
Güncellendi - 2018-06-12 19:30:52
'Kafaya 2 Kurşunla İntihar' Açıklama Bekliyor
A- A+ PAYLAŞ

Kırsal mahalledeki olayda, tartıştığı 2 kişiyi tabancayla yaraladıktan sonra yakalanan ve sağlık raporu için hastaneye getirilirken, üzerinde bulunan tabancayla kafasına 2 el ateş ederek intihar ettiği belirtilen muhtarla ilgili olayda birçok soru cevap bekliyor.

Bir silahlı saldırının failinin gözaltına alındıktan sonra üzerinde nasıl silah bulundurabildiği, resmi araçla değil de bir yakınının aracıyla niçin hastaneye getirilmekte olduğu ve intihar etmek isterken başına nasıl 2 el ateş edebildiği gibi baştan sona ihmal ve sorularla dolu olayla ilgili olarak, sorumlular hakkında ne yapıldığı, Malatya Valiliği'nin kamuoyunu aydınlatmayı düşünüp düşünmediği merak konusu oldu.

Geçtiğimiz Pazar günü saat 14.00 sıralarında Yeşilyurt İlçesi'ne bağlı Kuyulu Mahallesi'nde (köyünde) belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışmanın ardından, Cumali Çoban ve Şadiye Özer adlı köylüler, muhtar Mevlüt Ürün'ün (fotoğraftaki) açtığı ateş sonucu yaralanmışlardı. Kendisi de parmağından yaralanan muhtar, olaydan sonra yakalanmış ve bir jandarma görevlisi nezaretinde, yaralılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bulunduğu için sivil bir araçla rapor için Çırmıhtı'daki Hasan Çalık Devlet Hastanesi'ne getirilmekte iken yolda, üzerinde bulundurduğu silahla başına 2 el ateş ederek kendisini ağır yaralamıştı. Bunun üzerine araç Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yönelmiş, burada ilk müdahalesi yapılan 55 yaşındaki muhtar, gönderildiği Turgut Özal Tıp Merkezi'nde hayatını kaybetmişti.

Birçok soru ve ihmal bulunan olayla ilgili olarak Malatya Valiliği'nden bir açıklama yapılması beklenirken, herhangi bir açıklama yapılmaması, çeşitli iddiaların dile getirilmesine yolaçtı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Murat (5 yıl önce)
    Konuya iyi temas etmişsiniz. Olay yeniden soruşturulmalı, muhtarın üzerinde tabanca nasıl olur?, başına silahla sıkarak intihar eden kişinin ikinci kurşunu sıkması ise mümkün değildir?...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla