SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kafe Baskınında 2 Tutuklama

A- A+ PAYLAŞ

Polisin Antepli Sokağı’ndaki bir kafede ele geçirdiği uyuşturucu ve silahlarla ilgili gözaltına alınanlardan 2’sinin tutuklandıkları bildirildi.

UYUŞTURUCU VE SİLAH..
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, Nasuhi Caddesi Antepli Sokakta bulunan R.adlı kafeye yönelik olarak geçtiğimiz Cumartesi günü operasyon düzenlenmiş, bu operasyonda 1 kilo 583 gram esrar ile 4 adet kuru sıkıdan bozma bilye atar tabanca, 1 namlusu kesilmiş av tüfeği ele geçirilmişti.

Operasyonun, 1 kilo 583 gram esrarın ele geçirildiği 1. aşamasıyla ilgili olarak 31 yaşındaki S.Y., 26 yaşındaki M.Y., 26 yaşındaki U.P., 24 yaşındaki O.U. ve 30 yaşındaki B.U. adlı şahıslar hakkında işlem yapıldığı belirtilirken, uyuşturucu konusunda şu bilgi verildi:

“İlgili birimimizce yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, yukarıda açık kimlikleri yazılı şüphelilerin uyuşturucu madde ve silah kaçakçılığı işi ile uğraştıkları ve satmak maksadıyla belirtilen adrese silah ve uyuşturucu madde getirecekleri tespit edilmesi üzerine, 14.04.2007 günü ekiplerimiz belirtilen adrese intikal ederek şüphelileri yakalamış, şüphelilerin yapılan üst aramasında toplam 1 Kilo 583 gram esrar maddesi elde edilerek zapt edilmiş, olay sonrası haklarında hazırlanan tahkikat evrakları ile 15.04.2007 günü adli mercilere sevk edilen şüphelilerden S. Y. tevkif edilmiş, diğer şüpheliler ise serbest bırakılmışlardır. “

Polis baskınının silahlarla ilgili bölümüyle ilgili de 30 yaşındaki B.U., 24 yaşındaki O.U., 26 yaşındaki U.P., 26 yaşındaki E.K., 27 yaşındaki B.E. ve 21 yaşındaki U.S. adlı şahıslar hakkında işlem yapıldığı, bu şahıslardan bazılarının uyuşturucu ile de ilgili hakkında işlem yapılanlar olduğu belirtilirken, operasyonun silah kısmıyla ilgili de şu bilgiler polis raporunda yeraldı:

“İlgili birimimizce yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, yukarıda açık kimlikleri yazılı şüphelilerin uyuşturucu madde ve silah kaçakçılığı işi ile uğraştıkları ve satmak maksadıyla belirtilen adrese silah ve uyuşturucu madde getirecekleri tespit edilmesi üzerine, 14.04.2007 günü ekiplerimiz belirtilen adrese intikal ederek şüphelileri yakalamış, işyerinde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda, çeşitli markalarda 4 adet kurusıkıdan bozma bilye atar tabanca ve tabancalara ait 4 adet şarjör, 1 adet dipçik ve namlu kısmı kesilmiş 50 cm. uzunluğunda tüfek, toplam 22 adet ucu bilyeli fişek ve bilye atar mermi yapımında kullanılan 35 adet bilye elde edilerek zapt edilmiş, şüpheli B. E.’nin ikametinde yapılan aramada ise, 23 adet 9 mm. çapında kurusıkı tabanca fişeği, 1 adet MKE yapımı fişek, 6 adet 8 mm. çapında kurusıkı fişeği, kurusıkı tabancalara ait 2 adet kutu ve kurusıkı fişeklerin ucuna takılan toplam 28 adet bilye elde edilerek zapt edilmiş, olay sonrası haklarında hazırlanan tahkikat evrakları ile 15.04.2007 günü adli mercilere sevk edilen şüphelilerden B. E. tevkif edilmiş, diğer şüpheliler ise serbest bırakılmışlardır.”

Bu arada, aynı baskın sırasında kafede bulunanlardan 21 yaşındaki U.S.’nin üzerinde 6 gram esrar bulunduğu da belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız