SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kafelerden 402 Bin Lira Kira

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi'ndeki 4 kafenin ihale sonucu kiraya verildiği bildirildi. Kafelerin yıllık kira bedelleri 25 bin 100 lira ile 231 bin lira arasında oluştu.

İhalelerle ilgili olarak üniversiteden yapılan açıklama şöyle:

“Üniversitemize ait taşınmazlardan, aşağıda isim ve yüzölçümleri yazılı mekanlar, öğrencilerimizin ve çalışan personelin kantin, kafeterya, kitap, kırtasiye ve fotokopi çekimi ihtiyaçlarını karşılamak üzere 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 51/g maddesi ve bu kanunun 74. maddesine göre yayımlanan, Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelik kapsamında 3 yıllığına ihale edildi.Mahalli basında gerekli duyurular yapılıp, ihaleye katılımın en üst düzeyde olması sağlanmıştır. Birinci yıl kira bedelleri üzerinden toplam 402.600,00 TL. gelir elde edilecek olan ihale sürecinde İnönü Üniversitesi şeffaflığı ve kamu yararını esas ilke olarak öne çıkarmış ve ihaleyi neticelendirmiştir.Üniversitemiz merkez kampusunda ihalesi yapılan kafelerin yüzölçümleri, bir yıllık tahmini kira bedelleri ve bir yıllık ihale bedelleri aşağıdaki tabloda belirtilmiştir:

• Bilim Kafe 776 m2 kapalı, 726 m2 açık alanı var. Muhammen bedeli 102 bin lira, ihale sonucu oluşan yıllık kira bedeli 231 bin lira,

• Küllük Kafe 640 m2 kapalı, 150 m2 açık alanı var. Muhammen bedeli 54 bin lira, ihale sonucu oluşan yıllık kira bedeli 91 bin lira,

• Beste Kafe 197 m2 kapalı var. Muhammen bedeli 13 bin 200 lira, ihale sonucu oluşan yıllık kira bedeli 25 bin 100 lira,

• Tıp Kafe 327 m2 kapalı, 446 m2 açık alanı var. Muhammen bedeli 54 bin lira, ihale sonucu oluşan yıllık kira bedeli 55 bin 500 lira .”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız