SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kafeye Polis Baskını

A- A+ PAYLAŞ

Halep Caddesi'ndeki bir kafeye, polis tarafından "gündüz" baskını yapıldı. Narkotik köpeğinin de kullanıldığı baskında 20 gram kubar esrar ele geçirilirken, yaşı küçük ve kimliksiz 8'i kız 9 genç ailelerine teslim edilmek üzere Çocuk Şubesi'ne götürüldü. Askerlerin gitme izni olmayan kafedeki 30'a yakın asker, Merkez Komutanlığı'na teslim edildi..

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ekipleri, zabıta ekipleriyle birlikte, Halep Caddesi'nde faaliyet gösteren K.. adlı kafeye baskın yaptı. Cumartesi günü saat 14.00 sıralarındaki baskında, kafeye giren polisler içeride oturanları uyararak, herkesin ellerini masanın üstüne koymasını istedikten sonra denetimlerine başladı. Kafenin bodrum katındaki bölümün girişinde "18 yaşından küçükler giremez. Aileye mahsustur" tabelası olmasına rağmen yapılan kontrollerde 18 yaşından küçük kızların bulunması dikkat çekti. Kız çocukları polisleri karşılarında görünce gözyaşlarını tutamadı. Kimliksiz çıkan küçük kızlar minibüse bindirilerek Çocuk Polisi Şubesi'ne götürüldü.

Bu arada arama yapılan kafe önünde polisler ile kimlik bilgileri elde edilemeyen bir genç arasında tartışma çıktı. Ekip otosuna bindirilmek istenen genç ile polisler arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Daha sonra sakinleşen genç ekip aracına bindi. Polisin kafede eğitimli köpekle yaptığı aramalarda masanın çekmecesinde 20 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Kafede ayrıca 1 asker kaçağı ile hakkında yakalama müzekeresi bulunan bir kişinin daha yakalandığı bildirildi.

Öte yandan kafenin bodrum katında depo olarak kullanılan bölümde bir çekyat polisin dikkatini çekerken, kafe görevlileri, bunu dinlenmek amacıyla kullandıklarını söylediler. Aynı yerde çok sayıda oto malzemesi görüldü.

Bu arada, kafenin izinli olan askerlerin de girebileceği yönünde Merkez Komutanlığı'ndan alınmış izninin bulunmadığı, bu nedenle içeride bulunan 30'a yakın izinli askerin, Merkez Komutanlığı ekiplerine teslim edildikleri bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız