SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kağıt Rölyef Atölyesi Sergisi

0
Güncellendi - 2019-05-20 05:14:40
Kağıt Rölyef Atölyesi Sergisi
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Kaymakamı Abdül Kadir Duran ve Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Halk Eğitim Müdürlüğü hocalarından Saliha Başer’in kişisel üç boyutlu kâğıt rölyef sergisinin açılışına katıldı. Başkan Güder, sanatın önemine dikkat çekerek, sanatsal çalışmalara ağırlık verilmesi gerektiğini söyledi.

Battalgazi Halk Eğitim Müdürlüğü hocalarından Saliha Başer’in kişisel üç boyutlu kâğıt rölyef sergisi, Battalgazi Belediyesi’nin katkıları ile Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı’nda açıldı. Açılışa, Battalgazi Kaymakamı Abdül Kadir Duran, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları İsmet Sarıgül, Zafer Kırçuval, Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Bulut, öğretmenler, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı. Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, sanatın önemine dikkat çekerek, “Battalgazi aynı zamanda Malatya’mızın sosyal yaşantısının, ilk yerleşik yaşantının, hayatın veyahut ta sosyal hayat yerleşkesinin olduğu yer. Bu tür sanatlarımızı, Battalgazi’mizde icra etmemiz farklı bir anlam kazandırıyor” diyerek, sanatsal faaliyetlerin yaygınlaştırılması gerektiğini söyledi.

Battalgazi Kaymakamı Abdül Kadir Duran ise, Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı’nda kültürel bir faaliyetin yer almasından büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek, serginin açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından serginin açılışı gerçekleştirilirken, sergiye katılanlar sergiyi gezdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız