SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kahraman Askerlerimizin Yanındayız"

0
Güncellendi - 2018-02-11 00:33:36
A- A+ PAYLAŞ

22.Bölge Malatya Eczacılar Odası, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’de yürütülen ‘Zeytin Dalı’ operasyonuna destek verdi. Eczacılar Odası Başkanı Tahir Özelçi “Hiçbir şey devletimizin bekasından, huzur ve güvenliği davasından büyük ve üstün değildir. Ülkemiz ve bölge coğrafyası, huzur ve barışa kavuşuncaya dek devletimizin yanında olmaya devam ediyoruz” dedi.

Eczacılar Odası’nda basın toplantısı düzenleyen Başkan Tahir Özelçi, şunları söyledi:

"Ülkemiz için tehdit oluşturan Suriye’nin Afrin bölgesine; Türk Silahlı Kuvvetleri, 20 Ocak 2018 itibari ile huzur ve barışın tesisi, sınır güvenliğimiz ve o bölge insanının kendi topraklarında güven içinde yaşaması maksadıyla ‘Zeytin Dalı’ harekatını başlatmıştır. Şu bilinmelidir ki, hiçbir şey Devletimizin bekasından, huzur ve güvenliği davasından büyük ve üstün değildir.

Afrin, geçen yıl oldubittiye getirilerek PYD-YPG-PKK tarafından bir kurşun dahi atılmadan kontrol altına alınmış ve ülkemize yönelik bölücü terör örgütlerinin tehditleri artarak devam etmiştir. Zeytin Dalı harekatı ile Türk Silahlı Kuvvetleri Afrin’de hainlerin ve onların işbirlikçilerine müdahale etmiş ve müdahaleye devam etmektedir. Türkiye artık tüm dünyanın dikkatini Afrin’e çekmeyi başarmıştır.

22. Bölge Malatya Eczacı Odası olarak ülkemiz ve bölge coğrafyası huzur ve barışa kavuşuncaya dek, ülkemiz içindeki bütün Sivil Toplum Kuruluşlarını ve meslek örgütlerini devletimizin yanında olmaya davet ediyoruz. Dualarımızla ve bütün gönlümüzle ülkemizin ve kahraman askerlerimizin yanındayız. Devletimizin terör operasyonları için almış olduğu bütün kararları desteklediğimizi beyan ediyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde gerçekleştirilen kurtuluş savaşından bu yana ülkemiz için canlarını hiçe sayan Aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anarken Afrin’ de yapılmakta olan ‘Zeytin Dalı’harekatında şehit olan Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, başta acılı aileleri olmak üzere tüm ulusumuza sabırlar yaralı askerlerimize ise acil şifalar diliyoruz.”

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız