SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kahraman Astsubayın Mezarında

0
Güncellendi - 2016-10-30 03:53:52
Kahraman Astsubayın Mezarında
A- A+ PAYLAŞ

AKP Battalgazi Gençlik Kolları üyeleri, 15 Temmuz’un kahramanlarından Ömer Halisdemir’in Niğde’deki kabrini ziyaret etti.

AKP Battalgazi Gençlik Kolları Başkanı Burak Ergöç ve üyeler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Niğde’ye giderek 15 Temmuz hain darbe girişiminde cuntacı Semih Terzi’yi vurarak darbenin seyrini değiştiren şehit Ömer Halisdemir’in kabrini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Battalgazi Gençlik Kolları Başkanı Ergöç, Cumhuriyetin kuruluşunun 93. yıldönümünü milletçe gurur ve coşku içerisinde kutladıklarını belirterek “93 Yıl önce aziz vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimize Allah'tan Rahmet diliyor kahraman gazilerimize fedakarlıklarından ötürü canı gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.

Ergöç, “15 Temmuz gecesi hiç düşünmeden vatanının üzerine gelecek büyük bir darbeyi şehit olacağını bile bile cuntacı Semih Terzi'yi öldürerek ülkenin tarihini değiştiren Kahraman Şehidimiz Ömer Halisdemir'e ve nice vatan sevdalısı şehitlerimize Allah’tan Rahmet dileyip gazilerimizi de gönül borcuyla anıyoruz. 93 yıl önce yaşananlar, bizlere bugünümüzü armağan edenlerin zaferiydi. Hem bizden öncekilere hem de bizden sonrakilere karşı taşıdığımız sorumluluk ağır fakat bir o kadar da gurur verici. Bu bilinçle her gün bir basamak daha yükselmek için neler yapabileceğimizin hesabını yapmalı, emanetçisi olduğumuz mirası bizden sonrakilere çok daha iyi koşullar altında teslim etmeliyiz. Ülkemizin diğer tüm kazanımlarıyla birlikte bu mirasa da, yine hep beraber sahip çıkmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, birlik beraberlik ve kardeşlik adına Cumhuriyet Bayramınızı kutluyorum” dedi.

AKP gençler daha sonra mezarda dua ederek karanfil bıraktı.

iha

halisdemir1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız