SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kahrolsun İsrail!."

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:12:07
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin,TBMM Genel kurulunda yaptığı konuşmada Meclis kürsüsünden İsrail'i protesto ederek Gazze'ye ve Hamas'a selam gönderdi. 

“Ramazan ayının yaşandığı şu mübarek günlerde İslam dünyasının çeşitli yerlerinden felaket haberlerine tanıklık ediyoruz, Gazze'de masumlar sadist ruhlularca katlediliyor” diyerek konuşmasına başlayan Milletvekili Şahin şunları ifade etti:

"Bir rahmet, mağfiret iklimi olan şu mübarek günlerde İslam dünyasının çeşitli yerlerinden felaket haberlerine tanık oluyoruz. Ne acıdır ki, son yıllarda Ramazana, gönüllerimiz mahzun, gözlerimiz yaşlı olarak giriyoruz. Katil İsrail'in Gazze'de, masum insanlara yönelik zalim saldırıları kalplerimizi yaralamaya devam ediyor. Doğu Türkistan da, Suriyede, Irakta, ve dünya üzerindeki bir çok İslam coğrafyasında Ramazan, oruç, iftar, sahur, teravih demeden; kadın, erkek, genç yaşlı, bebek ayrımı gözetmeksizin tüm dünyanın gözleri önünde Müslüman kardeşlerimiz sadist ruhlularca katledilmeye devam ediliyor."

Milletvekili Mustafa Şahin Birleşmiş Milletlerin Gazze'deki vahşet karşısında dilsiz şeytan kesildiğini ifade ettiği konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Batı bu katliam ve insanlık suçu karşısında suskun, vahşet karşısında dilsiz şeytan kesilmiştir. Birleşmiş Milletler seyretmektedir. Birleşmiş Milletlerin, Terör devleti Siyonist İsrail' in Gazze'deki vahşeti karşısında, yüzlerce masumu öldüren, binlerce Müslüman'ı yaralayan, acımasızca gerçekleştirdiği katliamların ardından kara harekatı ile masum sivilleri, çocukları barbarca katletmeye devam eden, terörist cani İsrail’i değil, meşru müdafa hakkını kullanan Hamas'ı kınaması batının ikiyüzlülüğünü bir kez daha gözler önüne sermekte.Küçücük çocuklar, kadınlar başta olmak üzere masum insanları katleden İsrail karşısında Dünya, İnsanlık alemi, uluslararası toplum, Gazze’de yaşanan trajediye, işgale, soykırıma sessiz ve kayıtsız. BM Güvenlik Konseyi, NATO, AB, İslam İşbirliği Teşkilatı ve Arap Birliği gibi sözde uluslararası kuruluşlar İslam coğrafyasında yaşanan katliamları yapan canilerin vahşetlerini meşru görmekte. İsrail kimseye aldırmadan canı isterse yakıyor, canı isterse yıkıyor, olmadı sivil silahlı ayrımı yapmaksızın havadan milyonlarca insanın yaşadığı şehirleri bombalıyor.

İsrail'li vekilin Filistinliler için kullandığı ölmeliler,anneleri de ölmeli ve evleri yıkılmalı sözlerine de tepki gösteren Şahin şöyle konuştu:

“Tüm dünya olan biteni izliyor, hatta kimi medeni olduğunu iddia eden devletler yaşananlara çanak tutuyor. İnsanlıktan çıkmış, kana susamış, kan ve göz yaşından beslenen katil, Siyonist İsrail'in insanlıktan nasibini almamış bir milletvekilinin; 'ölmeliler ve evleri yıkılmalı, öldürülenlerin anneleri de ölmeli, onların kanı bizim elimizde olmalı' diyecek kadar alçaklaşarak tüyler ürperten, insanlık dışı alçakça sözler sarf ederek niyetlerini kimseden gizlemeden açıkça ortaya koyabiliyor.

Konuşmasını "Tüm dünya bilmelidir ki bizler sonuna kadar Filistin'li kardeşlerimizin yanındayız"

Şahin daha sonra şunları kaydetti:

“ Tüm dünya şunu bilmelidir ki, Bizler Filistinli kardeşlerimizin yanındayız. Gazze direnecek ve kazanacaktır. Gazze’yle birlikte mahzun Kudüs ve Ümmet, insanlık ve insanlığın maşeri vicdanı kazanacaktır. Filistin, ümmetin yüz akıdır. Filistin, direnişin simgesidir. Filistin, izzetin zillete hakim olduğu mekandır. Filistin, zulmetin aydınlığa kavuşma arefesidir. Filistin, halkı ve devletiyle zalimlere karşı dik duruşun sembolüdür. Filistin, Müslümanların ilk kıblesidir. Biz bu yüzden Filistin konusunda tarafız. Biz, Filistin’de Filistin halkını ve haklarını savunacak güçlü bir devlet için bütün İslam dünyasının sorumluluk alması gerektiğine inanıyoruz. Filistin'de devletleşme süreci tamamlandığında İsrail’in Filistine yönelik işgal çabaları ve Gazze’ye yönelik zulüm uygulamaları tarihe karışacaktır.

Siyonist İsrail'in Gazze'deki saldırıları sonucu şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum. İsrail’in yaptığı bu katliamı, bu vahşeti şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Biz biliyoruz, inanıyoruz ve de haykırıyoruz ki; her Firavunun bir Musa'sı vardır. İsrail'in döktüğü kanda boğulacağına da tüm yüreğimizle inanıyoruz.

Karada, denizde, intifada her yerde, diren Gazze! diren Hamas'ın şanlı direnişçi ve özgürlük savaşçıları Filistin'in İzzetlileri; Zafer senindir ve yakındır. Kahrolmasını gerektirecek her şeyi yaptığı için, kahrolsun İsrail. Zalimler için yaşasın Cehennem.“

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız