SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kahtalı Mazbata Aldı, Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:26:12
Kahtalı Mazbata Aldı, Başladı
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl başkanlığa seçilen Hakan Kahtalı, mazbatasını alarak görevi eski başkan Bülent Tüfenkci’den devraldı. 

Malatya Adliyesi Seçim İşleri Kurulu’ndan mazbatasını alan Hakan Kahtalı, parti binasında düzenlenen devir-teslim töreni ile Avukat Bülent Tüfenkci’den görevi teslim aldı. Heyecanlı bir gün yaşadıklarını kaydeden Bülent Tüfenkci, “Hakan Başkanım 18 Ocak itibariyle delegelerimizin oylarıyla İl Başkanlığına seçildi. Bugün de Allah nasip etti ve adliyede hep beraber mazbatasını aldık. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum. Birlikte Malatya için beraber çalıştık, partimizin çeşitli kademelerinde AK Parti teşkilatıyla birlikte koşturduk, Malatya için birlikte ter döktük. Bugün de gönül rahatlığıyla kendisine İl Başkanlığını devrediyorum” dedi.

Yeni İl Başkanı Kahtalı’nın Malatya’yı destan yazan şehirler arasına tekrar sokacağını ifade eden Tüfenkci, “Biz bir önceki yönetim olarak hep beraber koştururduk. 2011 seçimlerini, 2014 Yerel Seçimleri’ni, 2014 Cumhurbaşkanlığı Seçimleri’ni hep beraber yaşadık. Dolayısıyla başkanımın çok tecrübesi ve deneyimi var. İnşallah bu tecrübe ve deneyimini 7 Haziran seçiminde de kullanacak. AK Parti’nin Malatya’da yakalamış olduğu yüzde 71 oy oranını daha da arttırarak yeniden Malatya’yı destan yazan şehirlerarasına sokacak” dedi.

Görevi devralan Hakan Kahtalı ise Bülent Tüfekci’ye teşekkür ederek yeni ekiple birlikte çalışacaklarını söyledi. Yüzde 71 gibi yüksek bir oy oranı olan il başkanlığı görevini devraldıklarını belirten Kahtalı, “Bu bizim omuzlarımıza yüklenen ağır bir yüktür. İnşallah bütün teşkilatlarımızla birlikte, bütün yönetimlerimiz, hem kadın kollarımız, hem gençlik kollarımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımızla beraber önümüzdeki 7 Haziran seçimlerinde gayret gösterip bu çıtayı biraz daha yukarıya çıkarmak için çalışacağız. Buraya gelip bizleri onurlandıran bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Öncelikle İl Başkanımız Sayın Bülent Tüfekci’ye bundan sonraki siyasi hayatında başarılar diliyorum. Kısmet olursa inşallah başkanım aday adaylığını düşünüyor. Bu yolda Allah yolunu açık etsin, teşkilatımızın tamamı kendisine memnundur. Bütün teşkilatlarım adına Bülent Tüfekci’ye hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız