SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kahtalı'dan Ziyaretler

0
Güncellendi - 2018-10-09 20:57:52
Kahtalı'dan Ziyaretler
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, yeni yol haritası kapsamında yeni yasama ile başladıkları çalışmalarla ilgili istişareler yaptıklarını ifade etti.

Milletvekili Kahtalı, Malatya'daki temasları kapsamında Yeni Sanayi Sitesi'ndeki esnaflar ile Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanlığı görevi sonrası MÜSİAD genel merkez istişare kurulunda görev yapan Namık Şahin'i ziyaret ederek, çalışmalarla ilgili istişarede bulundu.

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, ilk olarak Yeni Sanayi Sitesi'ndeki esnafları ziyaret etti. Esnafların tek tek gezen Kahtalı, istek ve sorunları dinledi. Esnaflarla uzun süre sohbet eden Kahtalı, çalışmalarla ilgili istişarede bulundu.

MÜSİAD Malatya Şube Başkanlığı görevi sonrası MÜSİAD genel merkez istişare kurulunda görev yapan Namık Şahin'i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Şahin, "Bizler kuruluşundan beri siyasi parti olarak AK Parti'yi mümkün mertebe gücümüz nispetinde desteklemeye çalışıyoruz. Bu konuda gayret ediyoruz. Tabi bu konuda özellikle bu ziyaretlerin zaman zaman yapılması bizleri de çok memnun ediyor. En azından bu konuda gerek Malatya'mız gerek ülkemizle ilgili sorunları tartışmak veya izah etme noktasında fırsat bulduğumuz için ben kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Milletvekili Hakan Kahtalı ise Namık Şahin'in Malatya'da, sivil toplum kuruluşlarında gençlik yıllarından buyana büyük bir fedakarlık ve gayret göstererek çalıştığını ifade ederek, gerektiğinde bedel ödediğini gerektiğinde ise önderlik yaptığını belirtti.

Kahtalı, Şahin'in MÜSİAD Malatya Şube Başkanlığı görevi sonrası MÜSİAD genel merkez istişare kurulunda görevini yaptığını anımsatarak, "Ülkemizdeki gelişmelerle ilgili sohbet etmek için bu ziyareti gerçekleştirdik. Yeni yol haritamızda şu andaki yeni yasama ile başladığımız bu çalışmalarda kendisinden fikirler edinelim, yapmamız gereken çalışmalar hakkında konuşalım, önerilerini, desteklerini alalım diye bir araya geldik. İnşallah her zaman birlik ve beraberlik içerisinde yine memleketimiz için ülkemiz için bayrağımız, ezanımız için çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız