SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kahvaltı Buluşması

A- A+ PAYLAŞ

Ankara Malatyalılar Derneği Başkanı Yakup Demir’in davetlisi olarak Hacettepe Üniversitesi Park Restoranda Ankara'da bulunan Malatyalı derneklerin tamamına yakını yönetim kurulu üyelerinden en az 3 kişi ile katıldılar.

Ankara Malatyalılar Derneği çatısı altında Ankara'daki tüm derneklerin ortak karar alması ve birlikte hareket ederek projeler gerçekleştirmeleri amacıyla bir araya gelen yaklaşık elli kişinin katıldığı dernek üyeleri şu konular üzerinde durdular:

* Bugüne kadar yapılan faaliyetlerin sunumu
* Yakın gelecekte yapılacak faaliyetler hakkında bilgi
* Derneklerin önümüzdeki bir yılda yapacakları ortak ve ferdi projeler
* Birlikte hareket sonucu, yavaş ve sağlam adımlarla federasyonlaşma düşüncesi
*Gençlik ve kadınlar komisyonu (kolu) çalışmaları
* Halk oyunları ekibi oluşturulması konusu önerisi
* Polatlı kurtuluş savaşı alanı gezisi, piknik ve “Malatya Ormanı” oluşturmak amacıyla ağaç dikme hazırlığı
* Ankara’daki Malatyalı üniversite öğrencileri ile gece düzenleme planı
* 17 Nisan 2009 Cuma günü saat 19 00’da İnkılâp Sokak No: 20 adresinde Harp-İş Toplantı Salonunda “Malatyalı Fahri’yi Anma, Belgeselin Sunumu ve Ödül Töreni” toplantısı ile ilgili geniş bilgi verildi.

Bu toplantıya Malatya ve Ankara'daki bürokratlar ve siyasetçiler davet edilecek. Bu toplantıda belgeseli hazırlayanlara onurluk verilecek. Belgesel 22 Nisan günü TRT 2‘de gösterilecek.

HABER: Süleyman ÖZEROL
FOTOĞRAF: Kadir OKÇU

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız