SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kahvaltı Hazırlıyordu, Hırsızı Gördü..

A- A+ PAYLAŞ

K.Mustafapaşa Mahallesi’ndeki evinde kahvaltı hazırlamakta olan genç kadın, silahlı hırsızı görünce bağırdı ve kaçan zanlıyı daha sonra sabıkalılar albümünden teşhis etti.

EVİN İÇİNDEKİ HIRSIZ..
Küçükmustafapaşa Mahallesi İpekçi Sokakta oturan 31 yaşındaki S.K. adlı bayan, sabah 09.30 sıralarında mutfakta kahvaltı hazırlarken, sesler duydu ve evin içerisinde tanımadığı bir kişi ile karşılaştı. Hırsızlık amacıyla eve girdiği belirtilen şahıs, kendini farkeden kadına silah çekti. Kadının bağırması üzerine eşi ve oğlu gelince, şahsın kaçtığı belirtilirken, evde yapılan kontrolda 3 adet cep telefonu, 100 YTL para ile 1 adet çeyrek altının çalındığı belirlendi.

Evlerinde silahlı hırsızla karşılaşan aile, olay üzerine hemen polise başvurdu. Asayiş Şubesi’nde “suç işleyenler” albümünde, zanlı 26 yaşlarındaki E.A. olarak teşhis edildi. Polis bu şahsı arıyor.

KAYISIYI BEKLERKEN..
Battalgazi Mahallesi Aslantepe Caddesi’nde de, R.B. adlı şahsın evinin arka bahçesindeki 200 kilo kayısı çalındı. 57 yaşındaki R.B. polise yaptığı başvuruda, 03.00 sıralarında sergideki kayısının yanında bulunduğu sırada şüpheli şahısların gezindiğini gördüğünü, bu nedenle kayısıların yanında uyuduğunu, sabah 09.00 sıralarında uyandığında yaklaşık 200 kilo kayısının çalındığını farkettiğini, yaptığı araştırmada çalınan kayısının dökülerek taşındığını gördüğünü ve takip ettiğinde A.E. adlı şahsın evine doğru gittiğini anladığını bildirdi. Polis olaya karıştıkları gerekçesiyle A.E. ve H.E. adlı şahısları arıyor.

ÇALINTI OTO..
Öte yandan Yıldıztepe Mahallesi Aydemir Caddesi’nde park halinde olan M.A.’ya ait 44 AE 788 plakalı oto, 00.30 ile 02.30 saatleri arasında çalındı. Polis araştırmayı sürdürürken, çalıntı oto Tekel Deposu önünde terkedilmiş olarak bulundu. Araştırma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız