SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kahveciler Odası Kongre Yaptı

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:20:30
Kahveciler Odası Kongre Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kahveciler Esnaf Odası’nın genel kurulunda oda başkanlığına yeniden Hacı Karanfil (öndeki kırmızı kravatlı) getirildi.

Malatya Kahveciler Esnaf Odası’nın 2014 yılı genel kurulu Öğretmenevi’nde yapıldı. Mevcut Başkan Hacı Karanfil ile birlikte Hüseyin Peker ve Murat Varol’unda aday olduğu genel kurulda divan başkanlığını Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin yaptı. Genel kurula Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ile birlikte oda başkanları ve oda üyeleri katıldılar.

Oda başkanı adayları bir birlerine başarılar dilediler.

MESOB Başkanı Şevket Keskin, Yönetim ve denetim kurullarının odayı borç altına sokmayacağı ve görevde oldukları sürelerde alamadığı huzur hakkı veya ücretler için geriye dönük herhangi bir hak iddia etmeyeceğinin genel kurulca kabulüne” şeklinde genel kurul kararı alınması üzerine, “Bu kararı bilerek aldırıyoruz. Türkiye genelinde zaman zaman görev süreleri biten oda başkanları geriye dönük alacak davası açarak odaları mağdur ediyorlar. Malatya’da böyle bir durum yaşanmaması için bu şekilde genel kurul kararı aldırıyoruz” diye konuştu.

Yapılan genel kurul sonucunda 480 üye oy kullanırken, 1 oy geçersiz sayıldı. Mevcut başkan  Hacı Karanfil 293 oy,  Hüseyin Peker  130  ve Murat Varol ise 56 oy aldı. Malatya Kahveciler Esnaf Odası Başkanlığına yeniden Hacı Karanfil getirilirken, yönetim kuruluna ise şu isimler getirildi; Ramazan Tatarer, Doğan Ulutaş, Abdullah Bulgak, Bayram Çelik, Cengiz Yılmaz ve Şevket Canseven. Denetim Kurulu’na da Şazi Aykanat, Mustafa Dündar ve Kemal Tan seçildiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız