SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kahveciye Tutuklama

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:10:02
Kahveciye Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da kahvehane işletenler ile çay ocağı işletenler arasında çıkan ve 7 kişinin yaralandığı olayla ilgili olarak polis tarafından yakalanan 4 kişiden 1'i tutuklandı.

Olay, Pazar günü gece saat 22.00 sularında olmuştu. Akpınar meydanında görev yapan bir polis ekibi, bir şahsın elinde silahla koştuğunu anonsu üzerine bir şahsı silahıyla yakalamıştı. Polis ekiplerinin silahlı şahsı almasının ardından bu kez Çevreyolu yanı Dabakhane Mahallesi minibüs durakları civarında silahlı kavga ihbarı gelmişti.  Olay yerinde ayaklarından yaralanmış olan 2 kişi ambulanslar ile Devlet Hastanesi’ne, 5 yaralı ise kendi imkanları ile önce özel bir hastaneye, ardından ise Devlet Hastanesi’ne kaldırılmış, yaralı şahısların P.Y., E.K., R.A., E.G., S.K., Ö.K. ve Y.G. olduğu belirlenmişti. Olay yerinde bir otonun altında, olayda kullanılan av tüfeği bulunmuş, yine 6 boş, 8 dolu kartuş ele geçirilmişti.

Olayın Meşale Sokak içerisindeki kahvehane işletmecisi ile çay ocağı işletmesi arasında gündüz saatlerinde başlayan tartışmanın sonucu olduğu, silahla yaralananların çay ocağında oturan şahıslardan oluştuğu, şahısların kahvehanenin balkonundan pompalı tüfek ile ateş açılması sonucunda yaralandıkları, yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı ve küçük saçma yaraları olduğu, Akpınar’da elinde silahla koşarken yakalanan şahısın, ise kahveciye yardıma gelmekte olduğu anlaşılmıştı.

Kısa sürede olaya müdahale eden Asayiş Şubesi ekipleri, olayla ilgili olarak toplam 4 kişiyi gözaltına almıştı.

Yapılan soruşturma sonrasında adliyeye sevk edilen şüphelilerden olayda pompalı tüfekle ateş açtığı belirlenen kahve işletmecisi F.D. adlı şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 2 şüpheli hakkında adli kontrol kararı verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız