SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kahya Göreve Başladı

A- A+ PAYLAŞ
 
Bursa İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ali Osman Kahya'ya görevini törenle devrenden Halil Yılmaz, Yetiştirme Yurdu öğrencileri tarafından çiçeklerle uğurlandı.
 
Bursa İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ali Osman Kahya'ya görevini törenle devrenden Halil Yılmaz, Yetiştirme Yurdu öğrencileri tarafından çiçeklerle uğurlandı. 
 
İçişleri Bakanlığı'nın son kararnamesi ile Malatya İl Emniyet Müdürlüğü görevinden Bursa'ya atanan Ali Osman Kahya, düzenlenen bugün düzenlenen törenle görevi Halil Yılmaz'dan devraldı. Brifing salonunda düzenlenen törende konuşan Ali Osman Kahya, "Bize bu görevi devreden arkadaşımız çok güzel hizmetlerde bulunmuş. Biz de bu hizmetleri daha ileriye götürüp daha güzelleştirip süsleyeceğiz" dedi. 
 
Ardından merkeze atanan Halil Yılmaz, görevine başlayacak olan Ali Osman Kahya'ya flama ve forsu sundu. Bunları öperek başına koyan Kahya, daha sonra Vali Şahabettin Harput ile birlikte Halil Yılmaz'ı uğurlamak için Emniyet Müdürlüğü kapısına çıktı. Burada Halil Yılmaz'a, Saniye Rıza Kız Yetiştirme öğrencileri ve diğer okullardan gelen çocuklar tarafından plaket ve çiçekler verildi. Duygulandığı görülen Halil Yılmaz, el sallayarak Ankara'ya doğru yola çıktı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız