SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kahya Veda Ziyaretlerinde

A- A+ PAYLAŞ
İçişleri Bakanlığı'nın atama kararı ile Bursa Emniyet Müdürlüğüne atanan Malatya Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı veda ziyaretinde bulundu.
 
Başkan Gürkan’ı makamında ziyaret eden İl Emniyet Müdürün Kahya Battalgazi Kaymakamı Abdulmutalip Aksoy  ve Başkan Gürkan’la bir süre görüştü.
 
Kahya'nın, görev yaptığı 5.5   yıl içerisinde Malatya’da başarılı çalışmalara imza attığını belirten Başkan Gürkan ve ilçe Kaymakamı Aksoy, Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı ve Ulu Camii’nin gravürünü hediye ederek yeni görev yerinde başarı dileklerinde bulundular.  

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız