SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kahya'nın Bursa'daki Derdi

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:28:46
Kahya'nın Bursa'daki Derdi
A- A+ PAYLAŞ

Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Merkez Yıldırım İlçesi’nde 67 muhtar ile ’Huzur toplantısı’ düzenledi. Sorunları not alan Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, muhtarların park, bahçe ve ormanlık alanlarda fuhuş yapılmasına karşı olan tepkilerini yanıtladı.

"KANIMA DOKUNUYOR"

Tarafların isteği olunca yasal olarak müdahale etmelerinin mümkün olmadığını belirten Emniyet Müdürü Kahya, "Dolaşmak için ben de evimden dışarı çıkınca, Kültürpark’ın her ağacın altında bir çift var, her çalının dibi yatak odası gibi.

Her şey meydanda. Bunlar benimde kanıma dokunuyor. Ama iki taraf gönüllü olunca yapacak bir şey yok. Yasalar buna izin vermiyor. Biz kolluk kuveti olarak sadece uyarıyoruz" diye konuştu.

SOKAKTA POLİS SAYISI ARTIYOR

Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, huzur ve güvenin daha da artması için polis merkez sayılarının azaltarak burada görev yapan personelin sokaklara çıkacağını söyledi.

Kahya, ’Herkes mahallesinde bir polis merkezi olmasını istiyor. Ancak biz öyle düşünmüyoruz. Her polis merkezinde 70 personel görevli, biz bu personeli sokakta değerlendireceğiz. Böylece asayişi daha iyi sağlamış olacağız" dedi. 

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKLAMA YAPTI

Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya’nin bugün Merkez Yıldırım İlçesi’nde 67 muhtar ile düzenlediği huzur toplantısında yaptığı konuşmayla ilgili Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada, mahalle muhtarları tarafından dile getirilen konular arasında bazı parklarda uygunsuz davranışlarda bulunan çiftlerin mahalle sakinlerine rahatsızlık verdiğinin iletilmesi üzerine Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya tarafından bazı park ve bahçelerde sevgililerin sarmaş dolaş oturması konusuyla ilgili görüş bildirdiği hatırlatıldı. Açıklama şöyle denildi:

"Konu ile ilgili olarak bazı internet haber sayfalarında görülen haber başlığı ve içeriğinde ifade edildiği üzere ’Fuhuş’ ile ilgili bir açıklama yapılmamıştır. Konuşmaların hiçbir yerinde ’Fuhuş’ kelimesi kullanılmamıştır.

Türk Ceza Kanunumuzun Genel Ahlaka Karşı Suçlar bölümü altında düzenlenen Hayasızca Hareketler, Müstehcenlik ve Fuhuş ile ilgili maddeler çerçevesinde gereken işlemler ilgili birimlerimiz vasıtasıyla yerine getirilmektedir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız