SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kahya'ya Şırnak'tan Konuk

A- A+ PAYLAŞ

Üniversite sınavına girecek olan bir grup Şırnak'lı genç, daha önce Şırnak'ta görev yapan Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya'ya konuk oldular.

Şırnak Yeşeren Gençlik Derneği organizasyonuyla Malatya'ya gelen 18 kişilik grup, Emniyet Müdürü Kahya'yı ziyaret ettikten sonra Malatya gezisi yaptılar. Kahya'nın da eşlik ettiği gençler İnönü Üniversitesi, Karakaya Barajı, Sultansuyu Harası ve kent merkezini gezdiler.

Malatya Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, “İki buçuk yıl Şırnak Emniyet Müdürü olarak görev yaptım. Bu nedenle Şırnak ile duygusal bir bağımız var. Orada çok güzel etkinliklere imza atmıştık. O dönemde Yeşeren Gençlik Derneği kuruldu. Şuanda derneğin himayesinde 900 civarında öğrenci var. Derneğin amacı öğrencilere tahsillerinde yardımcı olarak, öğrencileri üniversiteye göndermek. Bu kapsamda geçen yıl 40 öğrenciyi üniversiteye göndermişlerdi. Bugünde ÖSS sınavına girecek öğrencilerimiz bizleri ziyarete geldi. Hem eski günleri yad ettik hem de onlara moral kazandırmak için böyle bir organizasyon düzenledik. İki gündür arkadaşlarımızla beraberiz. Malatya İnönü Üniversitesine de güzel bir gezi düzenledik. Birçok arkadaşımız ÖSS sınavını kazandıkları takdirde burayı tercih edeceklerini söylediler. Bunun yanında Malatya’nın güzelliklerini de kendilerine tanıttık” dedi.

Şırnak Yeşeren Gençlik Derneği Başkanı Hatice Atan ise, misafirperverliklerinden dolayı Malatya Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya’ya teşekkür etti. Atan, “Müdürümüz Şırnak’ta görev yaptığı dönemde çok güzel hizmetlerde bulundu. Türkiye’nin en aktif derneklerinden olan Yeşeren Gençlik Derneğine birçok destekte bulundular. Bizim en büyük amacımız barışı ve huzuru sağlayarak, genç arkadaşlarımıza yardımcı olmak. Bu kapsamda gençlerimizin iyi eğitim alarak, güzel bir geleceğe hazırlanmaları için sayın müdürümüzün bizlere destekleri oldu. Burada bulunan birçok gencimiz ilk defa il dışına çıkıyorlar. Bu kapsamda müdürümüz bizleri Malatya’ya davet etti. Kendisine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız