SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kahya'yı Ziyaret Ettiler

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:48:34
Kahya'yı Ziyaret Ettiler
A- A+ PAYLAŞ
Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu’nun (TESK) Bursa'daki toplantısına katılan TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin ile oda başkanları, Malatya’da uzun süre görev yapan Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya'yı ziyaret etti. 
Keskin, Emniyet Müdürü Kahya’nın görev yaparken Malatyalılarla iç içe olduğunu ve önemli hizmetlerde bulunduğunu ifade ederek, "Malatyalılar Emniyet Müdürümüzü hiçbir zaman unutmayacaktır. Polisi halka sevdirmiş ve halk ile güzel bir diyalog kurmuştur. Aynı zamanda esnaf ve sanatkarlarımıza karşı da her zaman diyalog içinde hareket etmiştir. Bizler Malatya’dan ayrılırken üzülmüştük ancak Bursa gibi büyük bir şehrimizde göreve başlamasından dolayı da sevinmiştik. Sayın Müdürümüzün Bursa’da da önemli hizmetlerde bulunacağına inanıyoruz" dedi.
 
Kahya ise, Malatyalıları hiçbir zaman unutmayacağını belirterek, "Malatya'dan ayrılmak kolay değil. Malatya ve Malatyalılarla irtibatım devam ediyor. Bu yıl Malatya’dan çok miktarda kayısı geldi. Gelen kayısıları burada ikram ediyorum. Malatyalılara teşekkür ediyorum. Fiziki olarak ayrılsam da gönlüm Malatyalılarla" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız