SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kalabalık Yemek!

A- A+ PAYLAŞ

MEMUR SEN Konfederasyonuna bağlı Eğitim Bir Sen Malatya Şubesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde eğitimciler ve bürokratlar bir araya geldi.

Reyyan Düğün Salonunda düzenlenen Memur Sen’in iftar yemeğine Belediye Başkan Vekili Niyazi Artan, Belediye Başkan Yardımcıları Ziya Kesriklioğlu ve Yusuf İzzettin Cengiz, Müftü Yardımcısı Mahmut Karatepe, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mahmut Berk ile Yücel Abik, Milli Eğitim Eski İl Müdürü Mehmet Bulut, Çevre ve Orman İl Müdürü Cumali Sayın, eğitimciler ve davetliler katıldı.

Yoğun bir katılımın olduğu yemekte konuşan Eğitim Bir Sen İl Temsilcisi Şahin Kayaduman, “Misyonumuz doğrultusunda sivil toplumun öncüsüyüz. Bu vizyonumuzu devam ettireceğiz. Tabandan aldığımız desteğimiz ile başta kamu çalışanlarının hakları başta olmak üzere milletimizin hak ve hukukunu korumak olmak üzere yolumuza devam edeceğiz. Bu kararlı duruşumuzu ülkemizi 10 yılda bir antidemokratik süreçlere sokarak karanlığa karşı sürükleyenlere karşı çıktık. Düzenlediğimiz ortak akıl mitingi ile sesimizi çıkardık. Bu mitingler taşların yerine oturmasında önemli yer buldu” dedi.

Yemekte konuşan Belediye Başkan Vekili Niyazi Artan, yemeği düzenleyen sendika yöneticilerine teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız