SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kalan Bölüm Yıl Sonuna Kadar

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:35:26
Kalan Bölüm Yıl Sonuna Kadar
A- A+ PAYLAŞ
AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Malatya-Darende yolunun önemli geçit noktalarından Karahan Tüneli inşaatında sona yaklaşıldığını belirtti.
Ömer Faruk Öz, daha önce zemin yapısından dolayı çalışmaları güçlükle devam eden, bitirilmesi bu sebeple geciken 1600 mt’lik Karahan Tüneli inşaatının her iki taraftan toplam 1100 mt’lik kısmın delme işlemlerinin tamamlandığı, kalan 500 mt. kısmın yıl sonuna kadar tamamlanmasının planlandığını, hemen arkasından yapılacak beton çalışmaları ve diğer bağlantı yolları ile birlikte önümüzdeki yıl ortalarında bitmesinin planlandığını ifade etti.
 
Yeni göreve başlayan Karayolları 8. Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiğini belirten milletvekili Ömer Faruk Öz, yeni bölge müdürünün Malatya’nın projelerini yakından takip etmesinin sevindirici olduğunu ifade etti.
 
Ömer Faruk Öz, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada Karayollarının Malatya projelerinin son durumları ile ilgili bilgiler verdi.
 
Öz, şehrin batı girişi yollar ve çevre düzenlemesi projesinin diğer kurumların deplase çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini ve deplase çalışmalarının bitmesinden hemen sonra karayollarının tam bir ekiple çalışmalara başlayıp hızla tamamlanmasının planlandığını ifade etti.
 
Milletvekili Öz, Adıyaman-Yeşilyurt-Malatya yolunun 22 KM’lik kısmının bittiği, zorlu şartlara sahip 4 km’lik alanında çalışmaların şu anda devam ettiğini, kış aylarında daha düşük rakımlı yerlerde çalışmaların devam edeceği ve bu yolun da 2013 sonunda tamamlanmasının planlandığını, Sivas Malatya yolunun 54 KM. ‘lik 2 ayrı bölümden oluşan ve ayrı ayrı ihaleleri yapılan toplam 108 KM’nin ihalelerinin yapıldığını ve ihale değerlendirme çalışmaları tamamlandıktan sonra yapım çalışmalarına hemen başlanacağını anlattı. 
 
Malatya-Erkenek-Gölbaşı yolunda yapımına devam eden yolun ve yeni tünelin yapımının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Ömer Faruk Öz, "Tüm bu yollarla Malatya’nın çevre illerle olan bağlantılarının tamamlanacağını ve Malatya ekonomisine çok büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız