SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kalan Maçlara Odaklanmak Gerekiyor"

0
Güncellendi - 2020-03-01 18:41:49
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, 2-0’lık Denizlispor yenilgisinin ardından yaptığı açıklamada, ikinci yarı kazanamama gibi bir durumlarının olduğunu kaydederek, “Bu maç ile ilgili çok fazla söylenecek bir şey yok. Şimdi önümüzde kalan maçlara odaklanmak gerekiyor. Futbol böyle; geçmiş maalesef geçmişte kalıyor” dedi.

Süper Lig’in 24. haftasında Yeni Malatyaspor aynı puana sahip Denizlispor sahasında karşılaştı. Maç Denizlispor’un ilk ve ikinci yarıda attığı goller ile 2-0 sona erdi. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kemal Özdeş, maçta 10 kişi kalmalarının kendileri adına büyük sorun olduğunu ifade ederek, “Bu maç ile ilgili çok fazla söylenecek bir şey yok. Hem maç öncesi hem oyunun ilk yarısında hem Denizlispor’un, Denizlispor taraftarının oluşturduğu enerji hem de takımlarının buna karşılık vermesi bizi baskı altına aldı. Oldukça etkili bir oyun oynadılar. Kalemizde çok duran top gördük. Bunu savuşturacak topa sahip olma, önde topu tutma eksik olunca, sonunda da bir gol geldi. Devrenin sonuna doğru 10 kişi kalınca bugün bizim için her şey daha sorun olmaya başladı. Oyunun ikinci yarısında bu kez daha savunma yapmak, tutabildiğimiz kadar oyunu tutmak önemliydi. 75. dakikaya kadar yaptık. Skor 2-0 olunca da bugünkü maç sona erdi. Denizlispor’u kutluyorum, bugün oynadıkları oyun ile galibiyeti hak ettiler” dedi.

“Oyunculara uyandırmak gerekiyor”

Bundan sonraki süreçte oyuncuların daha fazla odaklanması ve uyanmaları gerektiğini ifade eden Kemal Özdeş, şunları söyledi:

“Bizim de ikinci yarı kazanamama gibi bir durum söz konusu. Şimdi eksik oyuncular da döndüğünde hemen bir enerji oluşturmak gerekiyor. Denizlispor’da 2 hafta önce aynı durumdaydı. Şimdi önümüzde kalan maçlara odaklanmak gerekiyor. Futbol böyle; geçmiş maalesef geçmişte kalıyor. Önündeki maça hemen odaklanmak konsantre olmak hem camiaya hem oyunculara uyandırmak gerekiyor. Takımım ve camiam bunu yapacak güçte. Umuyorum bu psikolojiyi düzeltir ve kazanmaya başlarız.”

Denizli, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

50 yorum yapılmış

  • Kemal (4 yıl önce)
    Adil gevrek ve ekibini daha çözemedinizmi?söylüyeyim.Takım nasıl olsa küme düşecek.Gidereayak takımda para edebilecek bir iki oyuncuyuda şimdiden hesap kitaba dahil etmiştir.(guilherme ve jahoviçde yaptığı gibi)çok uzak olmuyan bir tarihte pılını pırtını toplayıp diğerleri gibi bir daha ortalarda görünmüyecek şekilde burada yalakalık ve şakşakcılık yapanlarla beraber ortalardan kaybolacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar (4 yıl önce)
    Bir iddaa oyncusu ve Malatyaspor taraftarı olarak beni takip eden arkadaşlar bilirler geçen hafta bu sitede yorum bölümünde iki sıfır yenileceğimizi yazdım denizliye..yenmemiz mümkün değil,istesekde gol atamayız demiştim..Çünkü orta sağa ve ileri yok..Sergenin gönderilmesi hataydı onuda yazmıştım..Sorun tamamen Adil Gevrektir.Gelecek hiçbir hocanın mevcut duruma faydası olamaz..gilherme ve jahoviç kesinlikle gönderilmeyecekti,gönderilse dahi aynı kalite de oyuncu alınmalıydı..Önümüzdeki hafta konyayla gollü beraberlik ve ertelenen Trabazon maçında yeniliriz,anlayacağınız kendi evimizde 2 maçda sadece bir puan alabileceğiz.sonraki haftalarda beşiktaş,sivas ,fenerbahçe maşları varki düşme anlamında işimiz çok zor..Ligdeki kaderimizi düşme hattındaki iki üç takımın performansına getirip bu durumu yaşamamalıydık..Ligde bizimde şehrimizin ismi geçmesi için Şansa ihtiyacımız var,Malatya olarak böyle bir sosyal platformun içinde mutlaka olmalıyız..
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyadan (4 yıl önce)
    kemal hoca ile yollar ayrılmış hocanın bu kötü gidişattan dolayı bir suçu ve sorumluluğu olduğunu düşünmüyorum takım ne savunma yapbiliyor ne hücum yapabiliyor, rek gol pozisyonu bile yok, hocamı çıkıp oynayacak, sergen ile böyle ayrınılmamalıydı, bak sonuçlarını gör adil efendi futbolcular oynamıyor, gerekeni yapmazsan Allah muhafaza düşenlerden biri olabiliriz, alttaki takımların kaybetmesi tek teselli nerden nereye geldik yazıklar olshn
    0
    0
    Yanıtla
  • Carbon (4 yıl önce)
    Bu hoca 2. yarı 1.yaridan daha fazla puan alacaktı adil bu tiyatrocuları özellikle mı seçiyor yaw başkan gerçekten bu saatten sonra başarı da gelse gerçekten gözden çok pis düştün irite ettin milleti..
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut (4 yıl önce)
    Arkadaş lar hoca bırakmak istiyor ama başkan tutuyor orda. Ama haftaya burada Konya ya farklı yenilecek ve öyle gidecek..Başkan hoca nın yerine yeni hoca getirmeyecek Ali Ravcı ile devam edecek. Ama Y. MALATYASPOR düştü. En küçük bir umudunuz olmasın. Hiç bir puan alamadan 24 puan da ligi bitirecek. Yani en başta düşecek takım Malatya..Adil başkan da takımı bırakacak.. Gelecek sezon 1.lig de düşecek takım. Asıl yerimiz olan 2.lige 5 yıl sonra dönmüş olacaz. Bizim tekrar 1.lige veya süper lige dönüşümüz en erken 15 yıl sonra inşallah. Ama Erzurumspor bu yıl tekrar süper lige dönüyor. Onlar dönüyor biz neden dönemeyecez? Onlar şehir olarak takımlarına halk olarak, belediye olarak, siyasileri olarak topyekün sahip çıkıyorlar Erzurumspor kendi evinde 15_20 bin kişiye oynarken Malatyaspor 5_6 bin kişiye oynuyor fark burada aslında. Herkese geçmiş olsun. Yine de Y. Malatyaspor bize 4_5 yıl güzel heyecanlar yaşattı. Ama sonu geldi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Suat (4 yıl önce)
    Çok bilmis adil beyler nerede Ali ravci beyler nerede arkadaslar azicik yureginiz varsa istifa edin bu lig size fazla geldi kemal aga kafasina gore takilmasin
    0
    0
    Yanıtla
  • HasMalatyalı (4 yıl önce)
    Acil istifa etmesi lazim hocanın.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Şaka gibi açıklama yapmış.önümüzdeki maçlara odaklanacakmışız!Takım zaten can çekişiyordu,sayende son nefesini verdi.daha odaklanacak maçmı kaldı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Muharrem (4 yıl önce)
    Ünal karaman Malatya Ya gelmedi ama bugün rizeyle anlaştı hani bu yıl takım çalıştırmayacakti ama bence adam haklı adil efendi para vermez niye gelsin rize parayı verince oraya gitti.
    0
    0
    Yanıtla
  • ünal ptt 1. ligdeyken bile bizi reddedip bizden daha kötü olan a. demirsporla anlaşmıştı. ünal'ın malatya sevgisi falan yok. onun derdi başı trabzon, anlayın artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aşağışeherli (4 yıl önce)pasa isimli kullanıcı yorumuna
    Ünal da ünal nedir bu ünal sevdası gardaş Ünal ve şeyhmuz bizi ligden düşüren bir vefasız seni istemiyeni sende isteme ondan malatya ya hayır gelmez
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (4 yıl önce)
    beyfendi daha 2-3 futbolcu satmadan gitmiycek . 2 senedir Bir Kaleci alamayan 2-3 cümle yi kurup konusamayan yöneticilerin Maaşı futbolcular kadar olursa olacağı budur , tek eksık şımdı bırını bulub hesablarını örtüp kaçmak yakında , Malatya da kı Savçı Hekımler ınşallah yakında Davetıye gönderır Nedense Beledıye Valılık çok durgun
    0
    0
    Yanıtla
  • Oguz (4 yıl önce)
    İyi odaklan hoca
    0
    0
    Yanıtla
  • Blnt kaplan (4 yıl önce)
    Yeter yaptıklarınız amacınız Malatya’yı rezil etmekmiş bırakın alavere dalavereciler takım ne hale geldi kimseyi maça çağırmayın ne Başkan ne hoca nede oynayan futbolcular var Allahım bildiği gibi yapsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Al vaizin oğlunu ver Malatyaspor’u
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Yahu Sayın Editör Allah aşkına bu yazılan saçmalığın haber konusuyla ne gibi ilgi ve alakası vardı yada nasıl bir edebi değeri vardı da yayına alıp yayınlamak gereği duydunuz çok merak ettim? Vallahi bravo size...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kurtbey (4 yıl önce)
    Uzun yıllar Malatya böyle hoca görmedi.Milletin aklı ile dalga geçiyor.....Kemal Özdeş federasyondan duyummu aldın ne.Bu Sezon Yoksa Ligden düşme kalktıda bizimmi haberimiz yok .Yoksa Sen ve Başkan AdilGevrek haricinde tüm şehir kümeye düşeceğimiz telaşı içinde....polyannacılığı berakın. Bir an önce düşün yakamızdan.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz hoca (4 yıl önce)
    Yol yakınken Sayın Adil Gevrek lütfen istifa et.Bu teknik direktörü ! de al götür.
    0
    0
    Yanıtla
  • . Mehmet (4 yıl önce)
    Hocanın kapasitesi bu iyi olsaydı Kasımpaşa kovulmazdi başkan bey adil futbolu çok iyi biliyor dört futbolcu aldı dörtude ortada yok iyi giden takımı anasini aglati adil bey git naylonu bidon sat işini yap belediye göreve
    0
    0
    Yanıtla
  • Darendeli (4 yıl önce)
    Adil efenfi sen bian önce istifa etmen lazım takımı yakan sensin. Takımın bu hale geleceğini hissettin boş bi hoca getirdin şimdi de canbaza bsk yapıyosun. Sayın Valim Belediye Başkanım lütfen takıma sahip çıkın yönetimi en kısa zamanda azledin. Bir sonraki aşama Cumhurbaşkanımızdan yardım istemektir
    0
    0
    Yanıtla
  • Burhan yaka (4 yıl önce)
    Özdeş takımı uyandırmak gerekiyor diyor .. Kardeşim herhalde ben uyandıracak degilim hoca sensin sen uyandıracaksin 4 maçtır niye tesis koymadın yazık çok yazık. ....
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan Ağrıdağ (4 yıl önce)Burhan yaka isimli kullanıcı yorumuna
    Futbolcular ruhsuz yönetim duyarsız hoca gamsız Yeni Malatyaspor zor günler yaşıyor taraftar olarak haklı endişelerimiz var, kızgın ve kırgınız duyarlı yöneticilere duyrulur ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Çakırr (4 yıl önce)
    Bizmi uyandıralım.Geldin geleli ne yapıyorsun hocam.Gerekirse geceleri bile uyutmayacaksın.Oynanan maça bakıyorsun,bir hafta tatil yapıp maç günü bir araya gelmişler gibi top oynuyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut (4 yıl önce)
    Malatya nın bütün futbolcu larını topla hepsi bir Mustafa Yumlu etmezler. Mustafa da onur var, gurur var, inanç var. Ama bizimkilerde bunların hiçbiri yok. Takımı düşürdünüz.hepinizin.
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (4 yıl önce)
    Biz başka maçı mı izledik acaba ? Koskoca maçta sadece 2 şut çekmiş takım.Adamlar eze eze yendi.Toplam da 24 şut çektiler. Takım da ruh kalmamış.En azında beraberlik için oynayaydınız. Hocam kusura bakmayın da bu sistemle işimiz zor.
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail (4 yıl önce)
    Yaziklar olsun malatyasporu bu hale getirenlere malatyasporlularin bir spor âşki vardi onuda bitirdiniz böyle olacaksa yönetime teknik drektöre ne gerek var oyuncular çiksin oynasın kaybetsin ligde düşün o kadar yazik ya yazık bunu kim yapiyorsa Allah belalarını versin o kadar ikinci yari fükstüründe sifir alan tek takimiz yazik defolun gidin tm
    0
    0
    Yanıtla
  • suat (4 yıl önce)
    gilermenin ve jahoviçin transferlerinden gelen paralar ne oldu...başkan paraya kıyıp iyi bir hoca getirebilirdi..çok az bir paraya bu hocayı bulup getirdi..hocayı suçlayıp durmayın...çok beyefendi bir insan ama...adamın kapasitesi bu kadar... başka takımlarda başarılara imza attı da, malatyada mı işi beceremedi yani..
    0
    0
    Yanıtla
  • ali44 (4 yıl önce)
    arkadaş ne var bu donalt ve gökan töre murat yıldırım değil bu takımın nede 1 ligde oynayabilir bu hocaya gelince bir an önce takımda gitmeli böyle olmuyor olmuyacak...
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (4 yıl önce)
    24 puandan fazla toplayacaktin derhal malatyayi terk et oyuncular seni takmıyor oteriten sıfırın altında sıfır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (4 yıl önce)
    Geçen hafta da antalya 10 kişiydi ancak yenildik. Oyo teknik direktör 10 kişi ilede maçı kazanır veya berabere bitirir. Sen nasıl bir teknik direktörsun be adam dua yakamızdan artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan44 (4 yıl önce)
    Teknik direktorsuz maca ciksak enazindan berabere kaliriz kurtaricimiz ali ravci nerelerde
    0
    0
    Yanıtla
  • Selam (4 yıl önce)
    Konya Kasımpaşa ve Kayseri maçlarından en az 7 puan çıkartamaz olursak halimiz perişan olur
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatyalı (4 yıl önce)Selam isimli kullanıcı yorumuna
    .istifa et onurlu ol giderkende gevreğide al git...
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Baskan yonetim hocayi Gorevden.alin. Ali hoca Yonetsin takimi kurtarsin bos bosuna para vermeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • 44_44 (4 yıl önce)
    Hoca ne yapsın kadro çok zayıf kaliteli bir oyuncu yok bu takım şimdiden küme düştü hepimize geçmiş olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (4 yıl önce)
    Arkadaşlar ne burya nede sosyal medyada yorum yazmama kararı alın. Bu ilin belediye başkanı ve milletvekileri bu işe karışmıyorlar ellerini eteklerini çekmişler. Yönetimde hesap soranda yok. Bizler neden sinir küpü olalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp Tunga (4 yıl önce)
    Onur, utanma yada kırıntı misalide olsa mahcubiyet varsa: Rakiplerimizden önce, Kendi Kibrinizi yenin. Bu nasıl bir duygu ki konuşmaktan yada konuşabilmekten aciz bir zümre koskoca 10.000 yıllık (İnanmayan Aslantepeyi şöyle bir gezsin.) bir şehir ve mağrur halkı mağdur ediliyor. İki aydır sesler feryat ölçeğinde çıkıyor ama ne klüp başkanı nede perde arkasındaki çok bilmişler dediğim dedik çaldığım düdük dsyip Şehir halkını ve taraftarı umursamıyor. Eğer hakkın ne olduğunu biliyorsanız : Bilin ki ağır bir vebal altındasınız. En azından çekilmeyi bilin. Tamam hesap vermeyin. AMA, BU İŞİN SİZİNLE OLMAYACAĞINI HER AKLI SELİM GİBİ KABUL EDİN. Malatya spor küme düşmeyecek buna eminim. Bizim sızlanmamız, sezon sonunda hak etmediğiniz gururu sizlerde görmek istemememizdir. Bırakın gidin bakın takım nasıl canlanacak. Düşün artık bu güzel şehrin yakasından...
    0
    0
    Yanıtla
  • Niyazi (4 yıl önce)
    Birazcik onurumuz varsa bırakır gidersiniz.adil başkan hayırlı kişiler sayesinde hatırlı bir düşüş olacak.bu şehri birazcık seviyorsan gereğini yap.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tamer mor (4 yıl önce)
    Benim anlamadığım ! ben sadece gurbetteki bir malatyalı olarak bu gidişatın deprem dönemînde başlayan bir durum olarak böyle olacağını o,günlerde görüp önlem alınması gerektiğini önemle bekliyordum hala inanamıyorum sanki mahsustan yapılır adına sonucu belli bir duruma doğru gidiyoruz kimsenin umurunda değil ona üzülüyorum hayırlısı.yapacak bir şey yok büyük malatyasporda böyle göz,göre,göre küme düşürüldü.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aşağışeherli (4 yıl önce)
    Yazıklar olsun pes diyorum Biz herhalde son haftaki maçta galip geliriz ve düşeriz ağam bizle eğleniyi herhalım 5 de sıfır yapmış ve halen umut dağıtıyor gülemisin ağlayamısın
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Sn özdeş sen bir mac dahi alamaz sin geç git raci avcı geçsin takımın başına senin kredin bitti nasıl bir teknik adamsin sen ya onurlu davran git sendende bir cacık olmaz düşmemiz için gereken katkıyı yaptın allah'a havale ediyorum.senin gibileri önünü görmeyen kör gibisin hala ordasın neyin peşindesin en.kotu teknik adam bile ankara antalya maçını alırdı
    0
    0
    Yanıtla
  • Hâlâ ali ravci diyorsan ya, pes doğrusu, takımı bu hale getirenlerden, içini bosaltanlardan biri o değilmiş gibi...
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Raci Avcı değil kardeşim Ali Ravcı diyeceksin çok ilginç yorumlar yazıyorsunuz! Birde çıkıp boş boş eleştiriyorsunuz! Yapıcılık anlamında bir tane olumlu ve motive edici yazan yok maalesef! Yazanlara da engel olup birde eleştiriyorsunuz! Ne olacak bu haliniz anlamıyorum?
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizinoğlu takım14 haftadır yeniliyor.Sen Halen olumlu ve yapıcı bir yazının yapılmadığından bahsediyorsun.Sen milletle kafa mı?buluyorsun.Millete laf geliştireceğine o çok sevdiğin başkanına bir sor hele bu takım bu hale niye geldi?Ha sana yapıcı ve ölümlü bir şey yazayım o zaman Malatyaspor önümüzdeki tüm maçları alarak ilk beşe girecektir.Nasıl hoşuna gitti mi?Niye inanmadın?
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizinoğlu sen hangi yüzle konuşuyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)Neco isimli kullanıcı yorumuna
    Hangi 14 haftası be 6 haftadır mağlubuz sayı saymasını da bilmiyorsunuz birde çıkmış bilgiç bilgiç konuşuyorsunuz! Peehh...
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizinoğlu bu takımın düşmesinde Adil gevrekten sonra sen sorumlusun
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa (4 yıl önce)
    yuh bu adam hala takımın başında mı? kasımpaşa'da 7'de 0 sıfır yapmıştı anlaşılan bu rekoru malatya'da egale edecek. acilen adil efendi ve bu adam istifa etmeli, takımı belediye yönetmeli takımın başına da acilen hikmet karaman veya irfan buz getirilmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Hoca hic Konusmaya.gerek gerek yok geldin Geleli hic mac kazanmadin takima zarar veriyorsunuz istifa edin taraftar maclara gelmez
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Pes artik 5 de 0 yapmış oynanan futnol rezalet gerçi mavcut kadro bu ligin çok altında Adil gevrek ve yakaları not vaizinoğlu sizi gönülden kutluyorum futbol beçareleri
    0
    0
    Yanıtla